Pareri Scutece Huggies Ultra Confort BOX 5, Boy. Ghid, recomandari, recenzii.

Scutece Huggies Ultra Confort BOX 5, Boy, parerea comentariilor din magazinele online, de pe grupurile si forumurile monitorizate cu topicuri despre scutece huggies eMAG, scutece huggies pants etc.:

1. Pareri Pozitive - 1,70
2. Pareri Negative- 0,90
3. Opinii neutre - 2,40

Ghid recomandari Scutece Huggies

In marea lor majoritate opiniile cumparatorilor despre Scutecele Huggies Ultra Confort, Boy sunt pozitive si scot in evidenta faptul ca au un raport calitate pret excelent, ca bebe e uscat la fundulet, scutecele absorb mult si nu miros urat
Opinii Pareri Scutece Huggies Ultra Confort BOX 5, BoyIn schimb opiniile negative se refera la bentita elastica care nu se muleaza pe fundulet avand niste aripioare care stau in aer, care deranjeaza estetic oarecum iar practic nu isi au rostul.

Gama Huggies Ultra Comfort foloseste tehnologii de ultima generatie pentru a-l pastra pe copilul tau uscat si confortabil mai mult timp.

Noua generatie de scutece Dry Touch absoarbe umezeala in doar cateva secunde si o blocheaza in interior pentru a pastra uscata pielea copilului.

Canalele de absorbtie localizate special pentru fetite si baietei contribuie la reducerea senzatiei de scutec incarcat si le ofera micutilor confortul de care au nevoie pentru a se misca asa cum vor ei.

Caracteristicile scutecelor Huggies Ultra Comfort sunt urmatoarele:
  • localizare unica a canalelor de absorbtie atat pentru fete cat si pentru baieti;
  • distributia rapida a lichidului reduce umflarea scutecului;
  • banda elastica pentru o fixare confortabila;
  • forma anatomica speciala pentru confort sporit;
  • design special Disney, 2 modele exclusive in fiecare pachet.

Scutecele Huggies Ultra Confort BOX 5, Boy, 12-22 kg, 105 bucati au pretul de aproximativ 115 lei.
MAI POTI CITI