Pareri Restaurant BECKER BRAU în zona Rahova - Uranus. Meniu din bucataria traditionala romaneasca.

Sa ne facem o parere despre Restaurantul Becker Brau situat pe Calea Rahovei nr. 157, în incinta fostei fabrici de bere din cartierul Uranus. 

În anul 1996, Becker Brau, deschisă de Christian Becker, devenea prima și singura berărie cu bere craft din București. 

Impresia a fost ca de la început, berea artizanală produsă aici a combinat perfect rețeta germană de la 1516 cu tehnica modernă obținându-se astfel o bere 100% naturală, fără aditivi, nepasteurizată.

Intrată într-un con de umbră în ultimii ani, berăria Becker Brau a fost preluată de Grupul City Grill și va fi redeschisă publicului larg pe 1 Mai, după finalizarea procesului de renovare și reamenajare. 
pareri meniu restaurant becker brau preturi si calitate pentru toate buzunarele

Deschiderea noului Restaurant BECKER BRAU este parte din proiectul de extindere a portofoliului de restaurante din Grupul City Grill, care vizeaza clădiri cu notorietate, istorie sau încărcătură emoțională pentru public, în București și orașe mari din țară.

Noul restaurant BECKER BRAU va funcționa începând din 1 Mai 2019 cu o echipa de 100 persoane și poate găzdui până la 500 de oaspeți, în interior și pe terasa.

Meniul BECKER BRAU cuprinde preparate reprezentative ale bucătăriei tradiționale românești, interpretate în stilul care a consacrat Grupul City Grill pe acest segment al gastronomiei. 

Clienții fideli ai restaurantelor din Grupul City Grill vor recunoaște la Becker Brau rețetele din meniul berăriei gastronomice Hanu’ Berarilor. 

Sărmăluțe cu mămăligă, frigărui și pastramă de berbecuț, rață pe varză sau ciorba din coadă de bou sunt doar câteva dintre deliciile culinare pe care oaspeții restaurantului Becker Brau le pot savura din 1 Mai. 

Acestora li se alătură o selecție de băuturi, inclusiv berea Becker Brau și berea Ursus Tank, lansată recent în România.

Fripturile și preparatele gătite sunt preferate de 65%, respectiv 60% dintre cei care iau masa în oraș. 

Iar meniul de la Becker va cuprinde o varietate de astfel de preparate. 

Suntem de parere ca astfel Becker Brau devine berărie gastronomică, adică acel loc special în care poți îmbina experiența și atmosfera dintr-o berărie, cu plăcerea unor mâncăruri savuroase dintr-un restaurant tradițional românesc. 

Desigur că nu putea lipsi berea Becker Brau, produsă pentru prima dată aici în 1996, dar nici concepte moderne de bere la halbă, precum Ursus Tank. 

Adăugăm la acestea atmosfera, serviciile foarte bune și buna dispoziție și avem ingredientele pentru a crea o noua destinație pe harta orașului Bucuresti.
MAI POTI CITI