Pareri OPAL - ESSENCE by Illumina Color vopsea premium de la Wella Professionals.

Colectia de vopsele profesionale OPAL-ESSENCE iti permite sa vezi diferit magia Illumina Color pentru ca incapsuleaza acest concept inovator de culoare. 

Rezultatele vopsirii parului cu OPAL - ESSENCE by Illumina Color sunt premium, parul capata un luciu laptos, metalic.

Parerea clientilor despre vopseaua de par OPAL - ESSENCE by Illumina Color extrasa din media comentariilor de pe forumuri:

1. Opinii Pozitive: 2,7
2. Pareri Negative: 1,0
3. Comenatrii Neutre: 1,3

opinii forum vopsea de par OPAL - ESSENCE by Illumina Color

Nevoile consumatorilor care si-au exprimat opiniile despre OPAL - ESSENCE by Illumina Color pe forumurile despre vopisrea profesionala a parului la salon:
  • Stabilitate - 35%
  • Auto-exprimare -59%
  • Caracterul practic - 53%
  • Curiozitate - 33%
  • Entuziasm - 56%
  • Provocare - 39%

Aceasta combinatie extraordinara se datoreaza mixturii de pigmenti de suprafata; lumina este mai putin absorbita de par, dar se reflecta in interiorul fibrei capilare punand in valoare nuantele inovatoare.

Folosita ca atare, sau in combinatie cu baza Illumina Color, vopseaua OPAL-ESSENCE deschide noi teritorii de culoare cu 5 nuante opalescente: argintiu platinat, trandafiriu metalizat, violet argintiu, corai pudrat si olive metalizat.

Cuticula de par e transparenta, la fel ca si unghiile, iar atunci cand starea ei este buna, aceasta reflecta lumina precum o oglinda. OPAL-ESSENCE sporeste luminozitatea firului de par, protejeaza cuticula, pastrandu-i claritatea de cristal. Si, in acelasi timp, o imbraca in nuante intense si vibrante.

OPAL-ESSENCE by Illumina Color permite oricarei femei sa-si etaleze frumusetea intr-un mod nou si atractiv.

OPAL-ESSENCE este cel mai nou produs Wella Professionals, care cu siguranta va schimba pentru totdeauna perceptia despre ceea ce inseamna colorarea profesionala a parului.
MAI POTI CITI