Pareri EURO TAX Returnarea Impozitului platit in Germania.

Sa ne facem o parere despre EURO TAX o companie care pana acum a contribuit la recuperarea a peste 100 milioane EUR din taxe, pentru 250.000 de cetateni romani si polonezi care lucreaza in strainatate.

Grupul de firme Euro-Tax.pl Capital Group a fost infiintat in anul 2008, prin fuziunea companiilor Euro-Tax.pl Sp.z.o.o. si CUF Sp. Z.o.o. , ambele fiind companii lider in domeniul serviciilor financiare pentru emigranti.

In prezent, grupul de firme Euro-Tax.pl Capital Group este lider incontenstabil in domeniul returnarilor de taxe.

forum pareri euro tax returnarea impozitului din germania

Scor general pareri comentarii Euro Tax returnare a impozitului platit in Germania
  • Utilitatea ofertei: 4,3 din 5
  • Functioneaza oferta asa cum este descris: 4,0 din 5
  • Este oferta usor de accesat: 4,1 din 5
  • Este oferta de calitate buna: 4,1 din 5
  • E orientata oferta spre cineva ca mine: 4,0 din 5
  • Au avut altii o experienta buna cu ofertele EURO TAX: 4,2 din 5

Returnarea impozitului din Germania se poate obtine usor. Suma medie recuperata este de 3364 lei, si poate fi obtinuta chiar daca ai lucrat o perioada scurta de timp.

Daca lucrezi sau ai lucrat in Germania, poti obtine o returnare a impozitului platit in plus statului german.

Sumele recuperate pot ajunge la cateva sute de euro, si de aceea merita sa incerci sa faci ceva.

Tot ce iti trebuie este fisa fiscala Lohnsteuerbescheinigung(centralizator al taxelor platite) emisa de angajatorul german, si certificatul EU/EWR.

Pentru serviciile EURO TAX, vei plati doar dupa ce iti este recupereaza impozitul - de aceea interesul companiei este sa aiba grija ca dosarul tau sa fie incheiat cu succes.

In maxim 48 de ore de la trimiterea datelor tale, un consultant Euro Tax  te va suna si iti va raspunde la toate intrebarile pe care le poti avea despre returnarea impozitului din Germania.

Datorita increderii de care s-a bucurat din partea clientilor, compania Euro Tax a fost premiata in cadrul competitiei Deloitte 2008 Fast 50 Central Europe Ranking (Topul 50 al companiilor cu cea mai rapida crestere din Europa Centrala), ocupand locul 3 in categoria "Rising Star".
MAI POTI CITI