Erbauer EXT pareri scule electrice Exclusiv la Brico Depot: fiabile, durabile si rezistente.

Brico Depot Romania a lansat gama de unelte electrice Erbauer EXT, pe care te poti baza in proiectele tale.

Gama Erbauer EXT de scule electrice se bazeaza pe utilizarea unui singur acumulator, iar tehnologia inovatoare Keep Cool mentine celulele acestuia reci, astfel incat sa nu se supraincalzeasca.

Unelte electrice Erbauer EXT, parerea recenziilor de pe grupurile si forumurile monitorizate:

1. Pareri Pozitive - 2,60
2. Opinii Negative- 0,70
3. Comentarii Neutre - 1,70

Emotia parerilor referitoare la  Uneltele electrice Erbauer EXT (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
Opinii Forumuri unelte Erbauer EXT preturi bune brico depot
> 0,75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,59
Incredere - 0,63

Uneltele electrice Erbauer EXT sunt fiabile, durabile si rezistente, gandite pentru o manevrare simpla si o utilizare sigura.

a) Ciocanul rotopercutor Erbauer EXT cantareste doar 2 kg, fiind gandit pentru utilizare intensa. Dispune de modurile burghiu, ciocan, ciocan rotopercutor si dalta. 

Tehnologia avansata pentru motorul fara perii furnizeaza o performanta revolutionara, oferind mai multa putere, cuplu superior, timp de functionare si durata de viata a motorului mai mari.

b) Cu ferastraul circular Erbauer cu motor fara perii adancimea de taiere se regleaza rapid, iar portul si adaptorul de aspirator te ajuta sa mentii zona de lucru fara praf.

c) Polizorul unghiular Erbauer EXT cu motor fara perii are un maner auxiliar antivibratii si viteza variabila pentru performante optime in diferite aplicatii.

d) Masina de insurubat cu impact Erbauer, cu motor fara perii, poate fi incarcata 100% in numai 50 de minute, iar tehnologia Brushless (motor fara perii), mai silentioasa si mai compacta, imbunatateste timpul de functionare si durata de viata a produsului. 

In plus, lumina cu LED activata cu declansator ilumineaza zona de lucru pentru o gaurire precisa.

Acumulatorul litiu-ion EXT este compatibil cu toate uneltele Erbauer EXT, oferind o performanta sporita si o durata de viata a motorului mai mare.

In plus, datorita tehnologiei Keep Cool, timpul de functionare este mai mare cu 25%1. 

Utilizatorii beneficiaza de mai multa libertate de miscare, dar si de puterea si flexibilitatea de a-si duce proiectele pana la capat cu succes. 

Si pentru ca fiecare proiect de amenajare a locuintei e diferit si are nevoie de unelte pe masura, gama de scule electrice Erbauer EXT a fost conceputa nu doar pentru profesionisti, ci pentru toti cei care vor sa-si imbunatateasca locuinta.
MAI POTI CITI