eMAG reduceri frigidere LDK. eMAG reduceri frigidere clasa A+. Opinii pozitive.

PROMOTIE eMAG: Frigiderul LDK LF 220, clasa A+ de eficienta energetica la un pret foarte bun.

Acesta este un frigider care are o capacitate de 238 de litri, inaltimea de 143,5 cm, cu 5 ani garantie, de culoare alba, are o reducere de 32% in campania eMAG reduceri frigidere.

Parerea consumatorilor despre  LDK LF 220, clasa A+ extrasa din media comentariilor de pe forumurile dedicate ofertelor bune si ieftine la frigiderela LDK:

1. Opinii Pozitive: 2,5

2. Pareri Negative: 0,9

3. Opinii Neutre: 1,6

Frigiderul LDK LF 220, incadrat in clasa energetica A+, este o alegere excelenta in categoria sa, oferind un volum net al frigiderului de 166 litri, iar congelatorul de 40 litri, fiind ideal pentru persoanele singure sau familiile tinere.
catalog eMAG reduceri frigidere LDK clasa A+

Clasa energetica A+ asigura un consum optim de curent electric si o economie de aproximativ 20% fata de frigiderele similare din clasa energetica A.

Cele doua rafturi ale frigiderului LDK, impreuna cu sertarul separat pentru legume-fructe, va garanteaza pastrarea prospetimii si gustului lor, nealterat de celelalte alimente.

Rafturile sunt ajustabile astfel incat puteti sa va compartimentati zonele frigiderului in functie de nevoile dumneavoastra. 

Rafturile au o rezistenta ridicata care o ofera o siguranta sporita, permitand plasarea de produse pana la o greutate de 20 kg.

In plus, pe usa frigiderului LDK LF 220 veti gasi un compartiment pentru depozitarea sticlelor mari, iar in partea superioara veti gasi suportul special pentru oua.

Toate frigiderele LDK sunt prevazute cu un termostat intuitiv, avand rolul de a regla temperatura in functie de nevoi, precum si in functie de temperatura ambientala.

Nivelul de siguranta al frigiderului este asigurat de o garnitura a usii ce contine substante speciale, impiedicand patrunderea bacteriilor si formarea mucegaiului. 

Astfel, poti pastra toate alimentele in conditii de maxima igiena, practic prelungind durata prospetimii lor.

eMAG reduceri frigidere – Toate ofertele si preturile sunt AICI
MAI POTI CITI