Biografia EDA ECE aka YILDIZ YILMAZ din serialul PRETUL FERICIRII la KANAL D


WIKI: Actrita EDA ECE da viata personajului YILDIZ YILMAZ din serialul ce va rula la KANAL D si anume "PRETUL FERICIRII".

Sau "FORBIDDEN FRUIT" sau" YASAK ELMA". EDA ECE UZUNALIOGLU pe numele complet are o sora ESRA.

Surorile au o relatie deosebita ambele iubesc frumosul ,arta si iubesc cainii si pisicile. EDA ECE este o actrita cu o personalitate puternica foarte iubita in TURCIA.

Conform biografiei EDA ECE s-a nascut la 20 iunie 1990 in ISTANBUL. Masoara 1.67 m inaltime si are 53 de kg.

Frumusica foc, blonda turcoaica cu ochii verzi emana  sex appeal prin toti porii. Nu doar atragatoare dar si o fata inteligenta.
Biografie EDA ECE aka YILDIZ YILMAZ

A terminat  SISLI PROGRESS SCHOOL si apoi a studiat PSIHOLOGIA in cadrul UNIVERSITATII BILGI.

Vorbeste pe langa limba nativa engleza si germana. Dupa terminarea facultatii a urmat cursuri de istoria artei.

Si s-a angajat intr-o galerie de arta. A debutat in 2003 apoi pana in 2010 a facut o pauza. De la un rol la altul EDA ECE castiga incredere si atentie din partea publicului.

PUBLICUL o indrageste pentru felul ei de a fi placut si pentru ca in meseria ei este profesionista. A cochetat si cu teatrul si apoi lumea serialelor nu a mai lasat-o sa faca altceva.

DAR a a vut timp sa joace si pe marele ecran in filme. Frumusetea ei se pare ca i-a adus niste necazuri chiar in serialul pe care il veti vedea "PRETUL FERICIRII" la KANAL D.

Actorul TALAT BULUT care il interpreteaza pe  omul de afaceri bogatas HALIT ARGUN sotul doamnei ERDEN ARGUN a fost acuzat de hartuire sexuala chiar de actrita EDA ECE.

Jurnalista de la HURRIYET, BEHUL AYDIN a spus publicului ca in prima zi de filmare al celui de-la doilea sezon actorul TALAT BULUT a lipsit pare-se ca  nu avea scene de filmat.

Filmarile la cel de-al doilea sezon au fost amante de mai multe ori din cauza disputei intre actorii TALAT BULUT si EDA ECE.

Daca a fost hartuita EDA ECE ce sa spunem insa actrita s-a decis sa continuie filmarile  spunind ca este cazul ca in echipa sa existe realtii de colaborare civilizata.

Din 2013  pana cand  nu stim, EDA ECE s-a iubit cu un cantaret pe nume FERMAN AKGUL.

Apoi a avut sau are in continuare o relatie cu NECATI AKPINUR. Greu de gasit  povesti despre iubirile EDEI  asta insemna ca stie sa tina departe de ochii presei  partea sentimentala.

Sa aruncam o privire in filmografia tinerei actrite.

FILMOGRAFIE EDA ECE

2019-2018-  YASAK ELMAaka FORBIDDEN FRUIT aka PRETUL FERICIRII- YILDIZ YILMAZ
2018- DELIHA 2
2017- ALDE KORKUTHIKAYELERI
2017- SISTERS IIN LAW- DENIZ
2017- film ROAD FRIEND
2017- YOL RKADESIM-AYSUN
2016- GORUMCE- film cu  GUPSE OZAY si BUGRA GULUSOY
2015-  ILISKI DURUMU: KARASIK-ELIF
2015- KOKAN KADAR KONUS-CEREN
2014- BENY BOYLE SEV-ZEYNA
2013- KIZIM ICIN
2011- PISYEDILI-GUNCICEK
2010- BEZ BEBEK
2003- HAYAT BILGISI-SUDE

EDA ECE a avut sansa de a colabora cu actorii experimentati faimosi dar si cu colegi ai generatiei sale.

De la faimosii MURAT YILDIRIM, BUGRA GULUSOY, BERK OKTAY pana la  DIDEM INSELEL, KIVANC KASABALI, SEREN SIRINCE, SEVAVL  SAM, EZGI MOLA si BURKU BIRICIK.
Poze rare EDA ECE aka YILDIZ YILMAZ

E curios ca nu se stie cu precizie ce avere a acumulat pana acumactrita EDA ECE. Se stie ca a achizitionat doua masini luxoase un AUDI si un BMW.

Daca vorbim de idoli EDA ECE o admira pe AUDREY HEPBURN. Din dragoste si admiratie pentru AUDEY HEPBURN, EDA ECE a postat pe INSTAGRAM in 2016 un tribut pentru neuitata actrita din "MIC DEJUN LA TIFFANY."

EDA ECE are o relatie buna cu presa dar si cu admiratorii. De aceea este activa pe retelele de socializare.

Frumoasa, inteligenta, profesionista EDA ECE ramane una dintre actritele cele mai iubite ale TURCIEI.

In pauzelel de filmari accepta oferta revistelor de a face cate un shooting. Din 22 aprilie 2019 o vom urmari pe actrita EDA ECE in "PRETUL FERICIRII". Personajul ei este YILDIZ YILMAZ.




Comentarii