BATAIE cu sange la CLEJEANI! Clanurile mafiote din Clejeani au dosar penal pentru violente.

SANDAL cu raniti la CLEJEANI! 7 persoane au fost rănite, duminică, 28 aprilie 2019, în urma unui conflict violent care a avut loc în localitatea Clejani, judeţul Giurgiu intre doua clanuri locale de rromi.

Mai multe echipaje de prim-ajutor si de Politie s-au deplasat la faţa locului.

Poliţia Giurgiu a transmis că în scandalul sangeros izbucnit între două familii rivale au fost implicate mai multe persoane ale caror nume nu a fost facut public.

Membrii a două clanuri din localitatea Clejani sunt cercetaţi de poliţişti, fiind bănuiţi că au fost implicaţi într-un scandal sangeros în care s-au folosit obiecte contondente.

cine sunt membrii clanurilor de la clejeani care s-au batut

În bataia generala au fost implicaţi membrii a două familii din localitatea Clejani, cu vârste cuprinse intre 17 şi 35 de ani, iar în timpul altercaţiei s-au folosit obiecte contondente, pietre si sticle, fiind rănite cinci persoane, din care una a fost transportată la o unitate sanitară din municipiul Bucureşti iar patru au refuzat internarea.

Două ambulanţe SAJ s-au deplasat la Clejeani, constatând că au nevoie de sprijin pentru că era vorba de un număr de 7 victime care necesitau îngrijiri medicale. 

S-au suplimentat resursele medicale cu o autospecială de transport personal şi victime multiple şi o ambulanţă SMURD Giurgiu.

Pe raza localității Clejani s-a instituit un dispozitiv suplimentar de menținere a ordinii și liniștii publice, format din polițiști și jandarmi, care desfășoară activități în zonă pentru preîntâmpinarea oricăror manifestări de natură a perturba liniștea cetățenilor.

Mai multe persoane din CLEJEANI au fost conduse la sediul unității de poliție pentru audieri, polițiștii efectuând cercetări pentru documentarea întregii activități infracționale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin Vale.
MAI POTI CITI