Wiki Biografie Virgiliu Gheorghe Vlaescu doctor in Bioetica si actionar la Clinica Imunomedica Provita,

Conform biografiei, Virgiliu Gheorghe, nascut in localitatea Comana, judetul. Giurgiu, este biofizician, doctor in Bioetica al Universitatii "Aristotel" din Tesalonic-Grecia.

Virgiliu Gheorghe  Vlaescu este unul dintre cei mai cunoscuti autori in domeniul cercetarii efectelor mass-mediei, ale culturii contemporane, ale comportamentelor si a vietii omului de astazi, este de asemenea preocupat de impactul pe care il au tehnologiile in viata omului.

Cu cat o tehnologie este folosita mai mult, spune domnia sa, cu atat aceasta devine indispensabila si ajungand sa fim dependenti de ea, aceasta ne schimba modul de a gandi, de a reflecta, intreaga fiinta este marcata de aceasta schimbare ce are loc in viata noastra.
Virgiliu Gheorghe Vlaescu biografia teologului cu clinica pentru bolnavi de cancer

Cartile lui Virgiliu Gheorghe  Vlaescu, "Efectele televiziunii asupra mintii umane", "Efectele micului ecran asupra mintii copilului" au fost recomandate inca din anul 2006 de catre Ministerul Invatamantului din Romania ca bibliografie necesara asupra riscului pe care il presupune consumul de televiziune si internet.

Virgiliu Gheorghe este coordonator stiintific al Sectiunii de resort a revistei "Familia Ortodoxa", o aparitie unica in spatiul publicistic romanesc prin seriozitatea cu care abordeaza problemele societatii contemporane.

De asemenea, pe langa numeroasele sale scrieri a conferentiat in mai multe orase din tara si din strainatete, abordand diverse teme ce tin de problemele societatii postmoderne.

Virgiliu Vlaescu este coactionar alaturi de George Becali la Clinica Imunomedica Provita SRL. 

Clinica Imunomedica Provita se afla în Capitala, în cartierul Eroilor, acolo unde cândva se aflau si birourile echipei de fotbal FCSB.

Clinica Imunomedica Provita are contract cu Casa de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti (CASMB) din mai 2018.

Deconteaza câteva zeci de mii de lei pe luna pentru consultatii si analize de laborator.

În ianuarie 2018, clinica a decontat 92 de consultatii, iar în februarie, 118 consultatii. Asta înseamna ca lunar zeci de pacienti sunt tratati aici. 
MAI POTI CITI