TRIND Cosmetics pareri pozitive Cosmetice calcaie crapate si Unghii regenerate și sanatoase.

Parerile despre Trind Cosmetics pe forumuri si in grupurile de discutii sunt pozitive, opiniile dezvaluind încrederea consumatorilor in aceasta linie de produse pentru îngrijirea și tratamentul unghiilor, mâinilor și picioarelor.

Fondat în 1988 în Olanda, produsele companiei TRIND Cosmetics sunt vândute în cele mai bune saloane din Paris, Milano sau Stockholm, fiind prezente în peste 36 de țări.

TRIND Cosmpetics propune clientilor o gamă completă de îngrijire a unghiilor, mâinilor și picioarelor, pentru cele mai comune probleme.

Gama profesională pentru îngrijirea mâinilor și picioarelorconține doar ingrediente de înaltă calitate, precum extractul de lotus, complexul de vitamine A, C și E, pentru un moment de detașare și relaxare completă.
pareri trind cosmetice calcaie crapate

Extractul de floare de lotus, ingredientul special al gamei profesionale de îngrijire, are în mod natural proprietăți calmante și astringente, produce reînnoirea celulară, conferă strălucire pielii și stimulează funcția anti-aging.

Mai mult, este un foarte bun hidratant pentru pielea uscată și matură, exfoliază și îndepărtează celulele moarte.

Gama Perfect System conține 6 produse inovatoare cu ingrediente de înaltă calitate și o formulă unică cu legături duble între moleculele de proteină, creând o structură solidă a unghiei, fără să îndepărteze hidratarea naturală, din interior, a acesteia. 

Mai mult, concentrația mare de keratină ajută la regenerarea și consolidarea structurii unghiei.

Gama produselor tratament conține o tehnologie unică duo-lipozom, care stimulează producția naturală a pielii de vitamina F și contribuie la regenerarea dermului. 

Tratamentul pentru prevenirea infecțiilor fungice, ajută la regenerarea și consolidarea structurii unghiei, în timp ce tratamentul cu keratină restabilește echilibrul natural al unghiei, acestea devenind mai puternice, păstrându-și în același timp suplețea și strălucirea.
MAI POTI CITI