Sfaturi cum se foloseste o PLACA de CREPONAT parul. Ghid recomandari cosmetice indicate creponat parul.

WIKI: placa de creponat parul necesita utilizarea cu anumite precautii, respectandu-se cateva reguli simple si care sa nu te puna in dificultate.

In primul rand parerea specialistilor este ca e foarte important sa speli parul si sa il usuci bine, inainte de a pune in functiune placa de creponat.

Aplica samponul preferat evitand sa freci firele, ci mai degraba pieptanandu-te pentru a intinde spuma.

La clatire e recomandat sa rasfiri suvitele, eliminand orice urma de produs de curatare utilizat. 

Usuca-l natural (metoda de preferat, daca ai suficient timp la dispozitie) sau cu uscatorul electric, folosind o treapta de caldura minima. 
ghid tutorial utilizare placa de creponat parul usor si simplu

Persoanele care nu au parul foarte drept in mod natural vor putea apela uneori si la o placa de indreptat, premergator creponarii.

Este recomandat sa utilizezi un sampon puternic hidratant. Evita sa faci greseala de care multe femei se fac vinovate – adica sa sari peste utilizarea balsamului. 

Dupa clatirea eficienta de sampon, aplica balsamul, intinde-l cu pieptenele pe toata lungimea firelor de par si asteapta cateva minute. 

Dupa clatire, un ser leave in poate fi utilizat. Majoritatea stilistilor recomanda si spray de protectie termica in aceasta etapa.

Noi iti recomandam Placa de creponat parul Remington Ceramic Crimp S3580, Placi ceramice cu turmalina (VEZI DETALII AICI)

Si acum trecem la utilizarea placii de creponat parul

Conecteaza placa de creponat la priza, asigurandu-te ca nu prezinta vreun defect vizibil (verificare utila si imediat ce ai primit pachetul, daca l-ai comandat online). 

Porneste placa de creponat parul si selecteaza optiunea necesara  – pentru parul subtire si uscat, recomandam valori minime de temperatura.

In timp ce te coafezi, trebuie sa ai mereu in fata o oglinda si sa iti separi parul pe portiuni, folosind clesti sau clame pentru a mentine surplusul departe de zona la care lucrezi. 

Daca vrei doar volum de la radacina, vei crepona primii 3 cm cat mai aproape de scalp, lasand deasupra o portiune de par care sa mascheze incretiturile. 

Daca ai timpul necesar, iti poti crepona toata lungimea parului.

Separa suvite destul de subtiri, astfel incat procedeul sa fie eficient. Prinde parul intre cele doua placi, tinandu-le unite cateva secunde; deschide-le, muta-le mai jos si repeta procedeul. 

La final, poti utiliza un spray fixativ pentru volum, cu indice mai jos de 4 ca putere de fixare. 

NU folosi fixativul niciodata inainte de incalzirea cu placa de creponat, ci intotdeauna dupa finalizarea coafurii. 

Pentru OFERTA eMAG la placile de creponat parul intrati AICI.
MAI POTI CITI