Rezumat CORBUL aka KUZGUN un nou serial turcesc cu BARIS ARDUC si BURCU BIRICIK

Postul de televiziune STAR TV TURCIA a dat startul unui serial de curand in februarie 2019 ce pare ca va bifa un nou succes si va obtine audiente uriase.

Actorii principali ai noului serial numit in original "KUZGUN" adica "CORBUL" si al carui rezumat il puteti citi pe scurt mai jos, sunt doua staruri deprima marime ale TURCIEI si anume BARIS ARDUC si BURCU KIRICIK.

Atat despre BARIS ARDUC cat si despre actrita BURCU BIRICIK am scris in articole anterioare deci va invit sa recititi sau dupa caz sa cititi pe situl vostru preferat VEDETEBLOG.COM.

Dupa ce a fost declarat  drept PERSOANA DESPRE CARE S-A DISCUTAT in 2016 cel mai mult BARIS ARDUC revine pe platourile de filmare intr-un nou serial si anume "KUZGUN" aka " CORBUL".

Ce a facut BARIS ARDUC de la ultima telenovela? Agenda lui profesionala a fost mereu plina. Si cum sa fie altfel daca BARIS ARDUC ascunde  atat de multe talente?
Rezumatul CORBUL aka KUZGUN nou serial turcesc

Talente descoperite de presa turca. BARIS ARDUC este pe rand ACTOR, REGIZOR, SCENARIST, PRODUCATOR, MODEL , SPORTIV si FILANTROP.

Cat despre actrita care ii da replica in acest serial BURCU BIRICIK si ea o multitalentata.

Si deloc interesata de faima ceea ce este cat se poate de curios pentru toti ceilalti care nu stiu ce metode sa mai inventeze pentru a parea in centrul atentiei publice.

Serialul "KUZGUN" aka "CORBUL" a fost produs de catre compania  AY YAPIM. Compania care le-a sporit faima  actorilor in neuitata si premiata telenovela "KARA SEVDA" aka IUBIRE NESFARSITA.

Cei de la AY YAPIM  au un fior si o sensibilitate  oamenii acestia care lucreaza la aceasta companie.

Spun asta pentru ca mereu isi concentreaza fortele pentru a darui publicului seriale de dragoste in primul rand.

Este cazul si acestui serial " KUZGUN " aka " CORBUL".

"KUZGUN" aka" CORBUL" este un serial de dragoste impletit cu actiune si nu orice actiune ci una demna de un policier.

Evident ca sunt presarate  toate elementele care fac sarea si pieprul dragoste, tradari, razbunari, piedici in calea iubirii protagonistilor.

Cine face parte din distributia serialului in afara protagonistilor BARIS ARDUC si BURCU BIRICIK?

Din distributie mai fac parte : SETTER TANRIOGLU, HATICE ASLAN, LEVENT ULGEN. CANER SAHIN, AHSEN EROGLU. AYTEK SAYAN, IPEK ERDEN , DERYA BERLER.

Ce poate fi mai frumoa ca dragostea pe care o descopera pe parcurs doi tineri care se cunosc inca din copilarie?

Vorbim de  KUZGUN aka CORBUL personajul actorului BARIS ARDUC si  frumoasa DILA aka personajul interpretat de BURCU BIRICIK.

CORBUL pastraeza in suflet o durere imensa si-a pierdut tatal un fost politist de elita in timpul unei misiuni.

CORBUL nu are liniste si stie ca nimic nu poate fi la fel ca inainte de pierderea dureroasa a tatalui.

De aceea  vrea sa se razbune doar asa isi va gasi linistea. KUZGUN simte o prietenie si afectiune pentru DILA doar el este singurul care o cunoaste cel mai bine.

Toate amintirile copilariei toate peripetiile cu el si DILA sunt adanci in sufletul sau. Toate palesc cand vine vorba de durerea din suflet legata de moartea tatalui.

KUZGUN si DILA se despart o perioada  vrme in care firul vietii lor s eva derula diferit.

DILA sufera dupa plecarea tovarasului din copilarie. Sensibila DILA vrea sa isi croiasa ca o alta viata  departe de  amintirile orasului si ale lui KUZGUN.

Va pleca la LONDRA si  aici se va transforma intr-o cu totul alata fata. Univerul consipra si  face posibila intalnirea dintre KUZGUN si DILA?

Ce se va intampla cu cei doi? Vor simti o atractie nesfarsita unul fata de celalalt? Cum va putea uit uita KUZGUN cei 20 de ani de suferinta?

In promoul serialului KUZGUN  eroul ne prezinta  fata sa.

Adica " NUMELE MEU ESTE KUZGUN. MOARTEA MEA A DURAT 3 zile. RENASTEREA MEA a durat 20 de ani. "

Un promo care starneste pentru ca telespectatorul este atras de la inceput si vrea sa cunoasca povestea acestui om.

Va gasi calea spre dragoste KUZGUN oml macinat de o trauma care l-a aruncat in suferinta pentru 20 de ani?

Distributia serialului este imensa. Vreau sa va spun ca muzica serialului a fost compusa de acealasi compozitor care s-a ocupat  de muzica si in cazul serialului "KARA SEVDA".

Acealsi talentat TOYGAR ISILKI. SCENARIUL primelor patru episoade a fost rodul muncii mai multor scenaristi: BURCU GORGUN TOPTAS, OZLEM YILMAZ.

De regia primelor episoade s-a ocupat BAHADIR INCE. Si in cazul producatorilor mai multi oameni:  PELIN DISTAS YASAROGLU, KAAN KURBANOGLU, KEREM CATAY in calittae de producator executiv.

EFECTELE SPECIALE va vor uimi. E un serial pe care tota lumea vrea s ail vada.

Eroii principali  BARIS ARDUC si BURCU BIRICIK deja au fost invittai la emisiuni de televiziune pentru a vorbi despre  personajele lor despre modul in care s-au pregatit.

De pilda BARIS ARDUC a spus ca se simte foarte legat de acest personaj intrucat si el a copilarit pe strada intr-un cartier.

BARIS se pregateste pentru rolurile lui mereu iar pentru peronajul KUZGUN a simtti nevoia sa vorbeasca si sa ia lectii suplimentatre de la un profesor de actorie.

Cei care ii iubesc pe BARIS ARDUC si BURCU BIRICIK vor fi incantati sa ii gaseasca pe coperta revistei " HELLO " din TURCIA und ecei doi au pozat.

Daca compania AY YAPIM face un serial de dragoste putem fi siguri va acesta va fi un succes.

Vom vedea ce va fi poate succesul primului sezon ii va determina  pe producatori sa faca un al doilea sezon.


Trailer serial CORBUL aka KUZGUN

TURCIA realizeaza si vinde peste hoatre seriale minunate. Iar noi romanii nea-m dori sa vedem  cat de curand un serial frumos care sa ne fascineze asa cum a facut-o  in cazul serialului IUBIRE NESFARSITA aka KARA SEVDA.

Mult timp trecu si NIHAN si KEMAL au ramas acolo  adica despartiti. KEMAL a murit, NIHAN a suferit si nu stim cum a resuit sa mearga mai departe.

Doar micuta fetita rodul iubirii lui NIHAN si al lui KEMAL poate ca a determinat-o sa priveasca viitorul  in mod pozitiv.

Cine sa mai creada in  sperantelel pe care si lea- facut publicul din tota lumea atunci cand KEMAL aka BURAK OZCIVIT a spus ca se  gandeste sa faca el cu propria companie de productie o continuare.

Fara sperante  acum frumoaul BURAK OZCICIT traieste cele mai frumoase momente ale vietii lui. FRUMOASA FAHRIYE sotia lui BURAK este insarcinata si cuplul asteapta cu nerabdare venirea pe lume a primului copil.

AFERIM cum ar zice ei!
MAI POTI CITI