Restaurante HERCULE pareri meniuri fast-food de taverna tipic greceasca.

Parerea consumatorilor despre restaurantele fast-food HERCULE extrasa din media comentariilor de pe forumuri:

1. Pareri Pozitive: 2,6
2. Pareri Negative: 1,6
3. Pareri Neutre: 0,8

Nevoile consumatorilor care si-au exprimat parerile despre restaurantele Hercule
  • Auto-exprimare - 59%
  • Caracterul practic - 69%
Hercule este un lant de restaurante fast-food, care promoveaza conceptul de taverna tipic greceasca, cu preparate si atmosfera specifice.

pareri meniuri Restaurant Hercule preturi bune produse apreciate

Printre cele mai solicitate produse din meniul restaurantelor Hercule se numara diversele tipuri de gyros, souvlaki, salata cu branza halloumi, toate asezonate cu sosuri din legume cultivate natural.

Hercule are o vechime de trei ani pe piata si functioneaza in sistem de franciza, investitia intr-o unitate pornind de la 37.500 euro. 

Bazele conceptului Hercule au fost puse in anul 2014, iar primul restaurant fast-food Hercule a fost inaugurat in 2015, la Vaslui, in sistem de franciza, de catre omul de afaceri Alexandru Arcalianu.

Hercule, lantul de restaurante grecesti de tip fast-food, anunta o extindere semnificativa, proces demarat in ultima parte din 2018 si care va continua intens in 2019.

Noile restaurante Hercule vor fi deschise atat in Bucuresti, cat si in cateva dintre cele mai mari orase din tara, iar suma necesara pentru deschiderea unei unitati se ridica la minimum 37.500 euro.

In prezent, reteaua de fast-food-uri Hercule are trei unitati - in Buzau, Resita si Vaslui. Extinderea va avea loc in doua etape, in prima dintre ele fiind vizate Iasi, Suceava si Bacau, iar in cea de a doua, Arad, Bucuresti, Brasov, Cluj-Napoca, Constanta. Oradea, Sibiu si Timisoara.

In toate aceste unsprezece orase, reprezentantii Hercule au ca prim obiectiv gasirea partenerilor pentru incheierea unor contracte in sistem de franciza.
MAI POTI CITI