Pareri REVOLUT Romania fara TAXE si comisioane bancare ascunse!

In principal parerile clientilor despre REVOLUT sunt in acest moment pozitive si exprima increderea in acest fintech care a intrat de curand si pe piata din Romania si care beneficiaza de opinii si comentarii bune pe forumuri.

Revolut a introdus in platforma proprie tranzactiile in lei, incepand de luni 15 mai, Romania completand in acest mod portofoliul de tari in care se pot face tranzactii si schimburi valutare in moneda locala, la cel mai mic curs valutar din piata.

Revolut, startup-ul fintech care a devenitunicorn dupa obtinerea unei runde de investitii Serie C în valoare de 250 de milioane de dolari, a recrutat-o pe Irina Scarlat, ex-Lead Marketing Manager Uber, sa conduca operatiunile locale.
pareri review revolut o banca moderna care nu este banca

Cu Revolut poți deschide un cont curent în doar 60 de secunde și poți deține și schimba 25 de monede imediat, fără taxe și comisioane ascunse.

Utilizatorii Revolut pot efectua transferuri internaționale gratuite către orice cont bancar din lume și pot cheltui în străinătate în 150+ de monede, fără taxe, la cursul de schimb valutar real, cl interbancar. 

Revolut oferă de asemenea și cea mai simplă și rapidă modalitatea de a avea acces la criptomonede, oferind utilizatorilor opțiunea de a cumpăra, deține și vinde Bitcoin, Litecoin și Ethereum printr-o simplă apăsare de buton, la cel mai bun curs posibil.

Revolut a fost înființat în iulie 2015, iar în 3 ani de existență a avut o evoluție fulminantă, primind investiții totale de peste 340 de milioane de dolari și reușind să ajungă la peste 1,7 milioane de utilizatori doar în Europa. Totul cu puține investiții în marketing, în mare parte prin word of mouth.

Expansiunea globală a startup-ului fintech, prin intermediul căruia utilizatorii își pot face un cont curent în 60 de secunde, pot cheltui bani în străinătate în peste 150 de monede, fără comisioane ascunse, și au posibilitatea de a deține și schimba 26 de monede direct din aplicație și de a efectua transferuri domestice și internaționale folosind cursul de schimb valutar real, va începe din vara acestui an, odată cu lansarea serviciilor Revolut în țări precum SUA, Singapore, Japonia, Australia, Brazilia sau Mexic.

Cei de la Revoult sunt convinsi ca pot depasi 100,000 de utilizatori în România pâna la finalul anului cu sustinerea echipei locale. 

În timp ce bancile traditionale percep un comision de schimb valutar de pâna la 5%, clientii Revoult au posibilitatea sa transfere si sa cheltuie bani oriunde în lume folosind cursul de schimb valutar real, cel interbancar. 

Rezumand, principalele avantaje ale Revoult care fac o parere buna clientilor sunt:

a) Este extrem de util în cazurile în care ești plecat în altă țară (comisioane 0 la orice plată cu cardul, schimb valutar extrem de bun și chiar scoatere numerar de la bancomat în orice țară fără comision (limită de 800 de lei pe lună))

b) Totul funcționează exact cum ar trebui să funcționeze și la o bancă: plată instant, comision 0 (si dacă trimiți 0.01 lei și dacă trimiți 999999 lei), mai are și chestii utile (split bill, trimiți bani bazat pe numărul de telefon din contacte, asigurare de călătorii).

Topicuri: card de credit MasterCard de la CEC Bank, Card VISA  contactless, Oferte Cec Bank, Oferte Revolut Romania, 
MAI POTI CITI