Pareri REVELASTIN 2 medicament natural pentru Picioare Reci si probleme de circulație a sângelui.

Sa incercam sa ne facem o parere despre REVELASTIN 2 un medicament natural despre care opiniile de pe forumuri sunt diverse si impartite.

REVELASTIN 2 este un supliment alimentar care sustine circulatia sângelui fiind de ajutor pentru persoanele de toate vârstele, chiar daca pretul unei cutii de Revelastin 2 este destul de piperat de aproximativ 149 lei.

Potrivit prospectului Revelastin 2 crește eficiența energetice a corpului, ajuta la încetinirea procesului de îmbătrânire si sustine activitatea muschilor inimii, crescând astfel toleranța inimii pentru efort.

Nu in ultimul rand Revelastin 2 este util in a contracara ateroscleroza si ajuta la reglarea nivelului de colesterol din sânge.
pareri revelastin 2 supliment pentru circulatia sangelui

In compozitia Revelastin gasim catina alba, vitamina E, extract de vita de vie rosie, extract de Camellia sinensis (Ceai verde) etc.

Frunzele de viță de vie  sunt deosebit de bogate în anticianine – pigmenți care le oferă culoarea tomnatică și capacitatea de a tonifica vasele de sânge.

În frunzele de vita de vie regăsim acizi organici, glucide și vitaminele A, B1, B2 și C, dar și tanini cu proprietăți antiinflamatorii și protective împotriva anumitor cancere și afecțiuni cardiace.

Principala substanţă pe care o conţine ceaiul verde, EGCG (galatul de epigalocatehină), un antioxidant foarte puternic din grupa polifenolilor, care se găseşte exclusiv în frunzele de ceai verde, asigură protecţie împotriva bolilor degenerative care tind să se instaleze odată cu vârsta.

Cătina are fructe cu un conținut bogat de vitamine A,B,C și P. Aceasta din urmă mai este numită citrină și asigură absorbția vitaminei C. 

Toate nutrimentele pe care le oferă cătina normalizează circulația sângelui,mențin permeabilitatea și elasticitatea vaselor capilare.

Mod de administrare Revelastin 2: Luați o capsulă de două ori pe zi cu  aproximativ 30 de minute înainte de masă cu un pahar de apă. 

Nu depășiți doza zilnică recomandată.

ATENTIE! Semnele de circulație proastă sunt: mâini și picioare reci, amorțeală, amețeli, migrene, varice și dureri ale picioarelor. 

Consultați un medic dacă aveți aceste simptome. 

Netratată, circulația proastă poate duce la accident vascular cerebral, hipertensiune arteriala, leziuni renale și alte boli.
MAI POTI CITI