Pareri Pensiunea CASA POROJAN cu piscina si jacuzzi. Impresii cazare 3 stele Baile 1 Mai. Preturi atractive

Pensiunea CASA POROJAN Baile 1 Mai, parerea comentariilor de pe site-urile de rezervari online, de pe grupurile si forumurile analizate

1. Sentiment Pozitiv - 2,70
2. Sentiment Negativ- 0,80
3. Sentiment Neutru - 1,50

Principalele topicuri de pe forumurile analizare sunt: Baile 1 mai cazare si tratament, cazare Baile 1 mai pensiuni cu piscina, locuri de cazare la Baile 1 mai.

Care este parerea turistilor despre CASA POROJAN Baile 1 Mai (media review-urilor de pe principalele site-uri de booking):
 1. Servicii - 8.3
 2. Locatie - 8,5
 3. Curatenie - 8,5
 4. Confort - 8,8 
  pareri forum cazare pensiunea casa porojan baile 1 mai
 5. Facilitati - 8,5
 6. Personal - 8,6
 7. Raport calitate / pret - 8,6
 8. Securitate - 8.5
 9. Locuri de parcare - 8,0
 10. Dimensiunile camerelor - 8,3
 11. WiFi/Internet gratuit - 8,2
Nevoile turistilor care si-au exprimat parerile despre CASA PROJAN Baile 1 Mai
 • Organizare - 39%
 • Stabilitate - 59%
 • Auto-exprimare - 34%
 • Caracterul practic - 55%
 • Curiozitate - 30%
 • Entuziasm - 34%
 • Provocare - 41%
Pensiunea CASA POROJAN este situata la intrarea in statiunea balneo-climaterica Baile  1 Mai, la cateva minute de mers pe jos de strandul Venus si la 1 km de strandul Apollo din statiunea Baile Felix.

Pensiunea Porojan a fost data in functiune pe data 1 Mai 2005, cele 10 camere cu finisari de buna calitate iti ofera un spatiu placut pentru odihna si relaxare.

Pensiunea Casa Porojan are o bucatarie bine utilata, facilitati de gratar gratuite, living cu semineu si zona de luat masa comuna pentru oaspeti. De asemenea, la fiecare etaj este un frigider comun.

Pensiunea Casa Porojan este locul ideal pentru a petrece un sejur impreuna cu prieteni sau familia. 

Accesul la piscina si jacuzzi, locul de joaca pentru copii, gratarul si terasele din curte face ca o familie sa petreca un sejur ideal. 

Pensiunea Porojan va ofera : 30 de locuri de cazare in camere de 2, 3 si 4 locuri. 

Apartamentul de 4 locuri din (camera matrimoniala + camera cu 2 paturi + 2 bai pentru fiecare camerasi) 6 camere matrimoniale (dotate cu tv baie proprie ) 3 camere twin si 2 camere triple ( pat matrimonial + pat simplu cu baie si televizor in camera ) 

Camera matrimoniala cu baia in camera este dotata cu un pat matrimonial de 160x200 cm, dulap, doua noptiere, doua veioze, doua scaune , masuta, suport bagaje, cuier, ogllinda, TV cu cablu.
impresii cazare camere pensiunea casa porojan baile felix

Baia este  dotata cu vanita si cabina de dus, chiuveta cu oglinda, vas wc, uscator de par si suport de prosop, sapun si hartie igienica.

Pensiunea mai are : 1 bucatarie pentru clienti complet utilata si dotata, internet wireless, frigider la fiecare etaj, 2 sali de mese, loc grill (pentru gratar), parcare si 2 terase. 

Piscina are dimensiunile de 5x10 metri la o adancime de 1, 50-1, 75 metri si jacuzzi 3, 3x3, 3 metri la o adancime de 0, 7 metri. 
MAI POTI CITI