Pareri Gratar electric TEFAL OptiGrill GC714834. Ghid recomandari, preturi.

Gratar electric TEFAL OptiGrill GC714834, putere 2000 W, parerea comentariilor din magazinele online, de pe grupurile si forumurile monitorizate.

1. Pareri Pozitive - 2,10
2. Opinii Negative- 0,50
3. Pareri neutre - 2,40

Emoţia parerilor referitoare la Gratar electric TEFAL OptiGrill GC714834, putere 2000 W (Ekman)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,63
Pareri Forum Gratar electric TEFAL OptiGrill GC714834 putere 2000 W
Anticipare - 0,55

Parerile consumatorilor despre Gratarul electric TEFAL OptiGrill GC714834 , putere 2000 W sunt ca si polaritate emotionala pozitive si exprima multumirea acestora.

Din punct de vedere a nevoilor specificie pe care acest produs le satsiface se observa ca sunt cele de legate de utilitatea practica si de satisfacere a pasiuni.

VERIFICA AICI PRETURILE!

OptiGrill+ Snacking & Baking este cea mai recenta inovatie Tefal cu un mod manual care dispune de 4 nivele de temperaturi, pentru optiuni nelimitate de gatire.

Pentru si mai multe posibilitati, accesoriul pentru gustari si coacere inclus, iti permite sa coci, sa incalzesti/reincalzesti si sa rumenesti mancare, datorita modului manual cu cele 4 setari de temperatura. 

Acesta mai dispune de manere termo-rezistente pentru o utilizare mai confortabila si este compatibil cu masina de spalat vase. 

Datorita senzorului automat pentru gatit, OptiGrill+ Snacking & Baking detecteaza imediat numarul de portii de pe suprafata de gatit si grosimea lor, regland automat temperatura si durata de preparare pentru rezultate perfecte de fiecare data. Lucru apreciat in diversele recenzii ale consumatorilor

Indicatorul luminos permite monitorizarea precisa a procesului de gatit: mov pentru preincalzire, albastru, apoi verde la inceputul gatitului, galben, atunci cand alimentul este putin preparat (in sange), portocaliu pentru mediu si rosu pentru bine facut. 

Perfect adaptabil la gusturile tuturor, poti intrerupe prepararea unei portii prin simpla ridicare a capacului, lasand apoi celelalte portii sa isi continue procesul de gatire. 

Cele 6 programe automate de gatit (burger, pui, sandwich, carnati, carne rosie, peste) si programul pentru alimente congelate asigura rezultate perfecte de fiecare data. 

Gratarul electric TEFAL OptiGrill GC714834 vine la pachet cu placi antiaderente din aluminiu turnat, 600 cm2 suprafaat de gatit (2-4 persoane) si o tava mare pentru colectarea sucului eliminat in urma gatirii.
MAI POTI CITI