Pareri Detergent Lichid Universal pentru Rufe cu Lavanda PURENN

Sa ne facem o parere despre Detergentul Lichid Universal pentru Rufe cu Lavanda si Zmeura de la PURENN.

Comentariile si opiniile de pe forumuri apreciaza faptul ca produsele PURENN nu conțin substanțe chimice agresive, contin doar substante active, de origine naturală - inofensive pentru tractul respirator și piele. 

Si ca detergentii de la PURENN contin exclusiv substante si esente de origine vegetala si naturala. Iar pretul este unul accesibil. O sticla de Detergent Lichid Universal pentru Rufe cu Lavanda PURENN 1 litru avea la momentul analizei pretul de 32 lei (VERIFICA PRETUL)

Detergentul Lichid Universal pentru Rufe cu Lavanda si Zmeura PURENN contine in compozitie o combinație puternică de ingrediente de curatare provenite din extracte naturale din plante, care impreuna cu extractul de zmeura si aroma delicata de lavanda va ofera rufe curate, parfumate si stralucitoare. 
pareri purenn detergent lichid universal pentru rufe cu lavanda si zmeura eco bio

Detergentul Lichid Universal pentru Rufe cu Lavanda PURENN nu contine fosfati, inalbitori optici sau reziduuri chimice dure. 

Este potrivit pentru toate materialele colorate si albe din bumbac, in, cânepă, microfibre sau mixturi de tesaturi. 

Detergentul Lichid Universal pentru Rufe cu Lavanda PURENN este recomandat pentru spălarea între 30 și 95 ° C.

Detergentul Purenn poate fi folosit de vegani si nu contine coloranti sintetici, parfum sintetic, conservanti sintetici, parabeni, SLS, SLES sau produse petrochimice. 

Ingrediente compozitie  Detergent Lichid Universal pentru Rufe PURENN:

Purified water, Anionic surfactant (Plant derived) 15%-30%, Non-ionic surfactant (Plant derived) = 5%, Sodium carbonate, Glycerin, Xanthan gum, Sodium chloride, Citric acid, Ethanol (Vegetable origin), Potassium sorbate (Food grade preservative), Calendula officinalis extract*, Rubus idaeus extract*, Aroma* (*) = Ingredient certificat ecologic

Mod de utilizare Detergent Lichid Universal pentru Rufe PURENN: pentru rufe normale folositi un capacel de produs la spalare. 

Pentru rufe mai murdare adaugati un capac si jumatate din produs. Pre-spalare: aplicati o cantitate mica direct peste pata, frecati usor si lasati sa actioneze, apoi clatiti.
MAI POTI CITI