Pareri Creditul Pana la Salariu de la VIVA CREDIT recomandat doar cand ai o cheltuiala urgenta.

Inainte de toate va spunem ca parerea noastra este ca in principal, Creditul online Pana la Salariu de la Viva Credit este recomandat doar în situațiile în care ai o cheltuială urgentă și nu ai bani economisti puși deoparte.

Dacă problemele tale financiare persistă poți solicita cu cel puţin 5 zile înainte de scadenţă refinanţarea creditului online.

Refinanţarea creditului online Viva Credit nu este acordată automat. Contractul de refinanţare se poate aproba doar după plata integrală a dobânzii datorate pentru creditul iniţial. (Vezi Oferta Aici)

Creditul Pana la Salariu de la VIVA CREDIT, parerea recenziilor clientilor de pe grupurile si forumurile monitorizate:
1. Pareri Pozitive - 2,60
2. Opinii Negative- 1,00
3. Sentiment Neutru - 1,40

Opinii Creditul Online Pana la Salariu de la VIVA CREDIT
La Viva Credit alegi suma pe care o dorești, cuprinsă între 100 și 2000 lei, pe o perioadă de maximum 35 zile și poti sa iti rezolvi urgențele financiare discret, rapid și 100% online. 

Singurul cost financiar al Creditului Până la Salariu de la Viva Credit il reprezinta dobânda zilnică de 1,20% din suma împrumutată. 

ATENTIE! Vorbim aici de dobanda ZILNICA, si nu de dobanda anuala. Deci va trimitem la primul paragaf al articolului de fata sa il recititi!

Comisionul de analiză a dosarului este zero, la fel și comisionul de rambursare anticipată, în plus, daca vrei să rambursezi creditul mai devreme de scadența stabilită, ți se recalculează dobânda. 

De exemplu, dacă obții un credit pentru 20 zile și-l rambursezi în 10 zile, vei plati doar dobânda aferentă celor 10 zile.

La Viva Credit vei fi informat pe loc dacă împrumutul a fost aprobat și primești banii în doua ore. Dacă ai mai avut credite la noi poți aplica și telefonic sau prin SMS, iar banii vor fi virați în 60 de minute.

Cum aplici pentru un credit online Pana la Salariu de la VIVA CREDIT? 

Simplu si fara multe acte.

Completezi o cerere online pe site-ul www.VivaCredit.ro de la orice calculator/laptop/tabletă/telefon cu conexiune la internet indiferent de locul în care te afli. 

Trimiți o copie după buletin și dacă este necesar îți votr fi cerute si alte documente care pot dovedi bonitatea ta.

Iar dacă ai mai luat pana acum un împrumut de la aceasta compania, doar soliciți Creditul Până la Salariu telefonic (021-303-0080), online (www.VivaCredit.ro) sau prin SMS (1891) și îți vor fi virati toti banii în contul personal in maxim 60 de minute.

VIVA Credit IFN SA este prima companie din România specializata în Credite Pâna la Salariu - împrumuturi rapide, oferite online, cu termen de rambursare de pâna la 35 de zile.
MAI POTI CITI