Pareri bune Orbit Professional cu 12 pastile de guma de mestecat cu microgranule.

Consumatorii au opinii pozitive despre relansarea gamei de gumă de mestecat cu microgranule Orbit Professional într-un format nou.

Noua gamă Orbit Professional cu 12 pastile este disponibilă în magazine începând cu luna martie, la același preț cu formatul clasic de 10 pastile.

Consumatorii pot alege din cele trei sortimente – Strong Mint, Spearmint și White. 

Pe lângă gustul fresh mentolat, guma Orbit Professional își păstrează formula specială cu microgranule care oferă o senzație puternică de curațare în orice moment la zilei.

pareri guma Orbit Professional cu 12 pastile

Campania de promovare pentru relansarea gamei de guma Orbit Professional este susținută printr-un spot TV, comunicare in-store și OOH, precum și prin canale de social media și acțiuni de PR.

“Știm că românii au un pachet de Orbit preferat, si anume formatul clasic cu 10 pastile de gumă. De aceea, am decis să le oferim gama Orbit Professional în același ambalaj practic și îndrăgit”, a declarat Radovan Veselý, Brand Manager Orbit Central Europe.

Guma Orbit Professional nu conține zahăr și se adresează in principal persoanelor active, preocupate de sănătatea lor, care își doresc să-și mențină igiena orală pe tot parcursul zilei, indiferent de locul în care se află sau de activitatea pe care o desfășoară.
MAI POTI CITI