Pareri bune eMAG reduceri combine frigorifice Hotpoint Clasa A+ cu BUY BACK.

Combina frigorifica Hotpoint ENBGH19223FW, cu un volum de 450 de litri, clasa A+ de eficienta energetica, inaltimea de 195,5 cm, sistem Full No Frost, fabricata din inox, are o reducere de foarte buna in campania eMAG de reduceri combine frigorifice plus 100 lei  Buy Back.

O buna igiena a frigiderului este cea mai importanta conditie pentru pastrarea optima a alimentelor. Hygiene Advance este un tratament cu ioni de argint a peretilor interior ai frigiderului. 

Hygiene Advance de la Hotpoint este o solutie naturala, permanenta ce previne formarea mucegaiului si a bacteriilor, asigurand in acelasi timp mediul ideal pentru pastrarea optima a alimentelor.

Raftul pentru sticle faciliteaza gestionarea spatiului din frigider si este cel mai bun sistem pentru pastrarea in conditii de siguranta a sticlelor.
hotpoint pareri combine frigorifice emag cu buy back

Racirea la inalta definitie nu asigura numai pastrarea alimentelor, ci si atmosfera ideala pentru pastrarea prospetimii alimentelor si a calitatii naturale a acestora. 

Tehnologia Active Oxygen (oxigen activ) pastreaza prospetimea alimentelor din prima zi pana la 9 zile, prevenind formarea bacteriilor cu pana la 90% si a mirosurilor neplacute cu pana la 70%.

Tehnologia Air Tech Evolution pentru modelele independente si Air Technology pentru incorporabile garanteaza performante superioare in ceea ce priveste pastrarea alimentelor.

Tehnologia Hygiene Advance asigura cel mai sigur mediu pentru alimente.

Combina frigorifica Hotpoint ENBGH19223FW beneficiaza de o garantie de 5 ani si este inclusa in programul buy back, prin care cei ce dau la schimb un aparat electrocasnic vechi primesc un voucher de 100 de lei pe care il pot utiliza la cumpararea aparatului frigorific. 

eMAG reduceri combine frigorifice – AICI toate PRETURILE
MAI POTI CITI