OANA Mosneagu Biografia actritei de la Morometii 2 la BIHTER din Fructul Oprit.

Conform biografiei, Oana Mosneagu (pe numele complet Ioana Alexandra Mosneagu), in vârstă de 28 de ani, are ca si tanara si talentata actrita un portofoliu bogat care merita atentia voastra.

Frumoasa pitesteanca nascuta la Mioveni, Oana Mosneagu a cochetat cu modellingul (are 1,74m inaltime), a jucat în seriale, filme de lung metraj (Morometii 2', Faci sau taci') și poate fi văzută și pe scena teatrului.

Ultima piesa de teatru in care joaca Oana Tocmai:  Poveste din Es', regizata de Emanuel Pârvu a avut de putin timp premiera în cadrul facultatii UNATC.

Ca si actriță la început de drum, Oana Mosneagu isi doreste să descopere cât mai mult atât din film, cât și din teatru și este foarte recunoscătoare în acest moment pentru șansa de a le face pe amândouă.
wiki biografic oana mosneagu

Lista de piese de teatru în care joaca Ioana Mosneagu:
  • Dezbraca-te, vreau sa-ti vorbesc! de Marc Camolettineagu 
  • Ani de pribegie de Aleksei Arbuzov
  • Aniversarea de Jeroen van den Berg

Va spuneam ca wiki-ul profesional al Oanei Mosneagu include si modelling-ul. Astfel potrivit cv-ului  neoficial, Ioana Mosneagu a participat la cea de-a a XII-a editie a finalei mondiale Miss Tourism International 2008.

In 2007 Oana Mosneagu fost laureata a Festivalul "Valea Prahovei" InfoFashion Platinum Agency (Sinaia), dar si la spectacolul concurs Beauty of the World România (Piatra-Neamt), unde a câstigat Premiul Presei si titlul "Queen of the Europe for one Day".

Incepand de astazi Oana Moșneagu este noua actriță pe care telespectatorii o vor putea urmări, începând din această săptămână, în serialul Fructul oprit. 

Oana Mosneeagu o va interpreta pe Bihter în serialul de la Antena 1, o femeie seducătoare, care este dispusă să facă orice pentru a-și atinge scopul propus. 

Fără inhibiții, seducătoare, Bihter se folosește de arme ale feminității pentru a manipula și a obține informațiile de care are nevoie si pare a fi un personaj cu trasaturi inverse fata de cele ale Oanei.
MAI POTI CITI