NUNTA Teodora Becali si Mihai Mincu. Gigi Becali va poza in socru pentru prima data.

Va puteti imagina o poza cu Gigi Becali socru? Ei bine, daca nu puteti, aflati ca in octombrie 2019, Becali va deveni socru mic.

Teodora Becali (foto), una dintre fiicele lui Gigi Becali, va face nuntă în toamna lui 2019, în luna octombrie.

Teodora, fata cea mare a milionarului din Pipera, absolventă de ASE, a fost cerută în căsătorie de iubitul ei Mihai Theodor Mincu, varsta 28 de ani, supranumit ”Prinţişorul din Dobroeşti”. 

wiki nunta teodora becali fata lui gigi becali instagram foto


"Mihai Theodor Mincu are peste 1,85 m, așa cum îmi place mie. Am o familie, sunt foarte fericit. E adevărat că în octombrie o să facem nunta. În București o facem. Eu i-am zis: <<Tată, faci ce vrei, nu mă mai interesează. Cât ai stat la mine în casă ai fost cu mine, ai făcut ce ai vrut>>. Dar am încredere că (Teodora n.r.) va face numai bine”, a declarat Becali.

Povestea de iubire dintre Teodora Becali si Mihai a devenit publica la inceputul  anului 2019 cand in ziarele de cancan monden au aparut primele poze surprinse de paparazii. Mihai provine dintr-o familie respectată şi înstărită. 

Teodora si Mihai lucrează deja la lista de invitaţi la nunta, estimandu-se a fi  vorba de aproximativ 700 de persoane!

Gigi Becali are trei fete: Teodora, Alexandra şi Cristina. 

Nu de puține ori Gigi Becali a vorbit despre femeile din viața lui, spunând că sunt cele mai importante persoane pe care le are lângă el.
MAI POTI CITI