LOCURI de Munca LIDL. CV Angajare online pe cariere.lidl.ro. Campania „Da mai departe bucuria Lidl”.

Lidl România a lansat o nouă campanie de brand de angajator, prin care își propune să evidențieze importanța și rolul tuturor angajaților care fac posibil ca produsele apreciate de clienți să ajungă pe rafturile magazinelor.

Campania de angajari „Dă mai departe bucuria Lidl” urmărește să atragă noi angajați, care să împărtășească clienților din tot ceea ce ei iubesc la Lidl.

Toti cei dornici sa duca bucuria Lidl mai departe pot aplica pentru pozitiile disponibile in echipa Lidl, in perioada martie-iunie 2019, accesand platforma online unde isi pot incarca CV-ul cariere.lidl.ro

oferte angajare lidl locuri de munca Timisoara, Cluj, Bistrita, Bacau

Orasele in care se desfasoara campania de angajari LIDL sunt: Bucuresti, Constanta, Iasi, Timisoara, Cluj, Bistrita, Bacau, Eforie Sud, Resita, Sibiu, Busteni, Corbeanca, Mogosoaia, Pipera, Snagov, Stefanestii de Jos, Voluntari, Tunari, Medias, Avrig, Arad, Alba Iulia, Sinaia, Suceava, Tulcea.

De la 1 martie 2019, cel mai mic salariu brut oferit de Lidl are o medie lunara de 3.500 lei, adica 2.180 de lei net.

In plus, Lidl investeste in programe de dezvoltare si scolarizare pentru angajati, ce sunt adaptate la nivelul lor profesional, la nevoile de perfectionare, dar si la competentele lor. 

Programele de formare si invatare LIDL sunt dezvoltate astfel incat sa acopere nevoile tuturor categoriilor de angajati si le ofera oportunitati de dezvoltare atat pe termen scurt, cat si pe termen lung. 

Datorita investitiilor constante in imbunatatirea conditiilor de lucru si de dezvoltare profesionala oferite angajatilor, Lidl Romania a obtinut in anul 2018 certificarea „Top Employer” pentru al treilea an consecutiv.
MAI POTI CITI