Inscrie-te la BALLANTINE’S TRUE MUSIC FUTURES si poti canta si mixa la Neversea 2019

Ce este Ballantine’s True Music Futures? Parte din inițiativa globală True Music de a susține artiștii care fac muzică născută din pasiune, nu din compromis, Ballantine’s își lansează primul său program local de mentorat în muzică electronică.

Înscrie portofoliul tău muzical și un scurt video despre pasiunea ta pentru universul muzicii electronice până pe 22 aprilie 2019, convinge-i pe baieții de la GOLAN că locul tău este în Ballantine’s True Music Futures și poți urca si canta pe scenă la Neversea 2019.

Dacă te numeri printre pasionații genului de muzica electronica, Ballantine’s creează noi oportunități de dezvoltare și know-how relevant pentru muzica si talentul tau. 

Înainte de înscriere, îți poți exersezi skill-urile în DjSuperStore, între 1 și 12 aprilie 2019, prin programare la numarul de telefon 0754 546 666.
Castigatori Ballantine’s True Music Futures care canta la Neversea 2019

Nu uita, True Music Futures te învață cum să îți valorifici pasiunea pentru șansa de a urca pe scenă la Neversea 2019!

Asda dacă mixezi sau produci muzică electronică, înscrie-te online pe platforma www.ballantines.com/ro-ro/true-music-futures și învață de la mentori cum să îți crești muzica și cum să crești împreună cu ea.

Wiki Lista mentori mentorii Ballantine’s True Music Futures

a) GOLAN pregătesc prima sesiune de mentorat pe mixare & producție la noul lor studio, iar timp de 3 zile, te vor ajuta să îți găsești drumul în muzica electronică. 

Încă de la inceput, membrii GOLAN și-a cultivat un sound unic și ușor de recunoscut, fiecare dintre membrii trupei având un background muzical diferit. 

Prin mixarea unei game vaste de instrumente live și înregistrate în studio, GOLAN se diferențiază pe scena muzicală locală și internațională, bucurându-se de una dintre cele mai rapide ascensiuni pe scena din România.

b) DJSUPERSTORE găzduiește a doua sesiune de mentorat Ballantine’s True Music Futures. 

Mentorii sunt Robert Graur, fondator DjSuperStore și unul dintre cei mai cunoscuți oameni din industrie, și BOg, DJ, producător, ownerul label-ului ATLANT și unul dintre cei mai influenți artiști din noul val de DJi locali. 

Ei vor vorbi despre tendințe în industria muzicii electronice, de la mixing și performance la producție muzicală și colaborări cu festivaluri, urmate de o poveste de succes cu rezonanță internațională.

c) SEBASTIAN FERENȚ, Head of Musical Council Neversea, va susține a treia sesiune de mentorat despre gig opportunities. 

Cum Ballantine’s True Music Futures e despre muzică și pasiune, el va adresa nevoia autentică de a fi relevant pe plaja de muzică electronică locală, cum să faci față provocărilor din industrie, să îți găsești drumul tău și să rămâi pe el oriunde te-ai duce. 

Mai mult, ai șansa de a fi selectat să pui muzică la Neversea, unde Ballantine’s este pentru al doilea an consecutiv partener principal pe partea de spirtoase.
MAI POTI CITI