Hotelurile TRIBE: impresii pozitive nou brand de hotel ACCOR.

Accor a deschis de curând primul hotel sub brand-ul TRIBE, alte 10 sunt în dezvoltare si peste 50  hoteluri TRIBE sunt în curs de negociere la nivel international.

Impresiile si parerile despre noile hoteluri Tribe sunt bune si evidentiaza faptul ca acestea vin cu un model flexibil si preturi accesibile.

Opinia noastra este ca TRIBE reprezinta o alternativă care stimulează stilul de viață si un concept de ospitalitate complet redesenat.

Noul concept “TRIBE” vizeaza o clientela internationala a calatorilor obisnuiti, aflati în calatorii de afaceri sau agrement.
pareri impresii tribe hotel accor australia

TRIBE a fost conceput pentru a atrage nu numai oaspeții, ci și proprietarii și investitorii, cu un produs care garantează randamente financiare superioare datorită percepției îmbunătățite a clienților, bazate pe spații și servicii economice.

TRIBE își primește oaspeții în spații comune vibrante, centrate în jurul unei zone de lobby primitoare și camere ce oferă confortul maxim și cele mai noi tehnologii.

În fiecare spațiu comun și pentru fiecare serviciu, o atenție deosebită a fost acordată ușurinței în utilizare, fără a trece cu vederea nici stilul, nici confortul. 

Totul a fost conceput pentru a spori sentimentul de spațiu, pentru a pune în valoare dimensiunea decorativă și pentru a îmbunătăți percepția clienților. 

Designul este elegant – zonele comune ale hotelului, ca și camerele de oaspeți, creează un sentiment de spațiu mai mare prin deschiderea spre exterior. Mai multe zone creative sunt disponibile oaspeților.

Hotelurile TRIBE vor funcționa în proprietăți nestandardizate. 

În camerele lor, oaspeții vor beneficia de spații de depozitare sub pat, au posibilitatea să se relaxeze în fața televizorului smart sau să se bucure de un duș răcoros folosind produsele profesionale Kevin Murphy.
hotel tribe pretul unui stil de viata relaxat

Capsulele de cafea Nespresso și pliculețele de ceai T2 sunt oferite gratuit în locul unui minibar prețios. Stația Grab & Go este de asemenea disponibilă non-stop.

Stilul modern este completat de obiecte concepute cu stil, oferind percepția unui spațiu luxos: scaune Moroso, o serie de perne Jean-Paul Gaultier, lămpi furnizate de renumitul designer britanic Tom Dixon etc. 

De la zona de lobby, până la camere și trecând prin zonele comune, fiecare obiect TRIBE a fost atent creat, selectat și instalat pentru a aduce un decor distinct hotelului.
MAI POTI CITI