Glacéau SmartWater Coca Cola pareri bune Apa minerala naturala de LUX.

Coca-Cola HBC România continuă să investească în extinderea portofoliului și aduce inovații și în segmentul de apă prin Glacéau SmartWater 

Apa minerala Glacéau SmartWater susține creșterea segmentului upper-premium în categoria de apă și este un brand deja primit cu pareri bune si foarte apreciat de celebrități și consumatori la nivel international.

Apa minerala Glacéau SmartWater este inspirata de modul în care Mama Natura creeaza apa, cunoscuta sub numele de ciclul hidrologic. 

Simularea acestui proces de distilare a apei cu abur, face fiecare picatura pura ca prima picatura de ploaie (înainte de a trece prin poluanti, desigur).

opini forum smartwater coca cola apa minerala de lux

SmartWater raspunde nevoilor pentru o solutie sofisticata de hidratare sanatoasa. Apa minerala naturala este transformata în vapori, apoi condensata, iar la final se adauga saruri minerale pentru un gust pur si proaspat.

Sarurile minerale adaugate in SmartWater sunt: Clorura de Magneziu, Bicarbonat de potasiu si Clorura de Calciu.

Forma atractiva a designului sticlei de plastic întareste imaginea produsului.

SmartWater este o apa minerala ideala pentru cei care doresc sa bea apa curata în timpul partidei de tenis, golf, antrenamente, la sala de sport sau oriunde se afla.

SmartWater este un lifestyle brand care îmbină stilul cu inovația și se adresează consumatorilor cu vârsta cuprinsă între 18-34 de ani, preocupați de imagine și în căutarea soluțiilor premium care să se potrivească cu stilul lor de viață.
MAI POTI CITI