Filtre BRITA Maxtra pareri: accesibile si eficiente la un pret atractiv.

Tinand cont de recomandarile de folosire, care indica schimbarea la 4 saptamani sau la 150 de litri procesati, acest pachet de Filtre BRITA Maxtra iti pune la dispozitie suficiente rezerve pentru pana la 6 luni de apa curata si gustoasa, sau 900 de litri.

Filtre BRITA Maxtra, parerea comentariilor din magazinele online, de pe grupurile si forumurile monitorizate.

1. Pareri Pozitive - 2,70
2. Opinii Negative- 0,70
3. Pareri neutre - 1,60

Emoţia parerilor referitoare la Filtre BRITA Maxtra (Ekman)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,58
froum pareri filtre brita maxtraIncredere- 0,60

Consumatorii apreciaza in comentariile lor faptul ca setul de sase cartuse de rezerva pentru canile de filtrare a apei Brita contine versiuni universale, compatibile cu toate modelele comercializate de acest producator.

Un alt avantaj apreciat este faptul ca fiecare filtru apa Brita asigura procesarea a pana la 150 de litri.

Si nu in ultimul rand o parere buna o face faptul ca filtrele Brita contin in compozitie microparticule de carbon, carbune activ si ioni care capteaza impuritatile, clorul, pesticidele, substanele poluante, metalele grele.

Filtrele Brita Maxtra sunt compatibile cu toate modelele de cani comercializate de acest producator, deci nu trebuie sa iti faci griji ca le-ai putea achizitiona gresit. 

Sistemul specific de captare al Brita Maxtra+ include sita cu 25% mai fina fata de versiunile anterioare ale brandului si microcarbon plus carbune activ, obtinut din nuca de cocos, care ajuta la reducerea impuritatilor, pesticidelor, poluantilor organici si clorului din lichid, oferindu-ti o apa lipsita de mirosuri sau gusturi neplacute si gata de folosire.

Calcarul si metalele grele sunt neutralizate de perlele cu schimb de ioni, cu care este prevazut filtrul, care iti protejeaza astfel sanatatea si creste durata de viata a aparatelor electrocasnice, prevenind depunerile.

Cartusul Brita Maxtra se schimba foarte usor, prin indepartarea capacului si palniei, iar filtrarea dureaza aproximativ 1 minut. (VERIFICA PRETUL)
MAI POTI CITI