ELMIPLANT DETOX păreri creme care curata pielea cu CARBUNE activ natural. Beneficii, compoziție si mod de folosire

Deoarece părerile si comentariile despre Elmiplant Detox sunt opinii pozitive pe majoritatea forumurilor vom încerca sa facem un rezumat al beneficilor acestei game de cosmetice special create pentru fetele care iubesc orașul.

Deasemena vom vedea si care sunt preturile Cremei de zi Elmiplant DETOX, a gelului de curatare si a lotiunii micelara Elmiplant DETOX.

Ce este crema ELMIPLANT DETOX și pentru ce se folosește

Pentru a te bucura din plin de viața în oraș și toate posibilitățile pe care ți le oferă, Elmiplant a creat gama DETOX pentru fetele care iubesc orașul, care curăță pielea în profunzime și acționează ca un magnet pentru impurități.

Ingredientul cheie, cărbunele activ 100% natural, este recunoscut ca unul dintre cele mai eficiente remedii în tratamentele de detoxifiere și energizare a pielii.

pareri forumuri elmiplant detox crema cu carbune activ

Gelul de curățare și loțiunea micelară Elmiplant DETOX curăță porii în mod delicat, fără a produce iritații.

Datorita formulei sale avansate, cu un continut de 94% ingrediente de origine naturala, gelul de curatare Elmiplant Detox indeparteaza eficient impuritatile, ca un magnet, in timp ce dezvaluie stralucirea pielii si ajuta la mentinerea nivelului optim de hidratare. 

Datorita formulei sale fara sapun, nu usuca pielea si ajuta la mentinerea catifelarii naturale.

Datorita formulei sale avansate, ce contine 94% ingrediente de origine naturala, lotiunea micelara Elmipant Detox indeparteaza eficient impuritatile, ca un magnet, in timp ce lasa tenul stralucitor si ajuta la mentinerea nivelului optim de hidratare. 

Tenul ramane curatat perfect si improspatat fara frecare si clatire.

Perfect adaptate pentru nevoile tenului normal și gras, îndepărtează cu blândețe de pe chip urmele nocive ale unei zile petrecute în oraș, pentru ca ție să îți rămână doar amintirile frumoase și o piele proaspătă și luminoasă.


Lista preturi cosmetice Elmiplant Detox:
  • Apa micelara Elmiplant Detox pentru ten normal & gras, 400 ml pret 28 lei
  • Gel de curatare Detox cu carbune 100% natural 150ml Elmiplant pret 12 lei
  • Crema de noapte pentru fata Elmiplant, Detox, 50 ml pret 21 lei

Crema Elmiplant DETOX previne stresul oxidativ la nivel celular, ajută la diminuarea ridurilor fine și acționează ca un scut împotriva factorilor poluanți. 


Acum ești gata să întâmpini provocările orașului cu un zâmbet larg și o piele curată, hidratată și luminoasă!

În timpul nopții, pielea se reface și își recapătă frumusețea, dacă primește ajutorul de care are nevoie. 

Crema de noapte Elmiplant DETOX energizează pielea și îi oferă o pauză binemeritată de la agitația orașului. Începe ziua cu un ten proaspăt, odihnit, cu o strălucire naturală!
MAI POTI CITI