DAZZL 360 pareri Masa de calcat multifunctionala cu sistem de control al înălțimii, pe 8 niveluri.

Masa de calcat Dazzl 360 îți propune un sistem unic de călcare a rufelor, care te va ajuta să rezolvi mai rapid, mai eficient și cu rezultatele oferite de o firmă de călcat profesională, chiar la tine acasă.

Parerea clientilor despre masa de calcat Dazzl 360 conform comentariilor de pe site-urile de recenzii, de pe grupurile si forumurile monitorizate:

1. Pareri Pozitive: 2,8
2. Opinii Negative: 1,0
3. Pareri Neutre: 1,2

Emoţia parerilor referitoare la masa de calcat multiunctionala Dazzl 360
<5 = nu este probabil prezent
> 5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,63
Incredere - 0,60
pareri forum masa de calcat dezzl 360

La momentul analizei recenziilor pretul mesei de calcat Dazzl 360 era de 399 lei (VERIFICA PRETUL)

Masa de călcat Dazzl 360 are doua caracteristici ce îi oferă unicitate și o transformă într-un performant sistem de călcat: funcția de rotire la 360 de grade și suprafața de călcat construită după forma corpului uman, care include chiar și elemente detașabile.

a) Funcția de rotire 360 grade. 

Călcatul rufelor este un proces dificil, tocmai pentru că hainele trebuie întoarse de pe-o parte pe cealaltă, de cel puțin câteva ori, proces în care se formează cute suplimentare ce necesită timp în plus pentru netezire. 

Cu ajutorul funcției de rotire la 360 de grade întreg procesul este simplificat și timpul de călcat este redus semnificativ. 

Tot ce trebuie să faci este să așezi haina pe masă, o calci pe o parte, apoi răsucești masa la 360 de grade și o poți călca la fel de ușor și pe partea cealaltă.

b) Suprafața de călcat concepută după forma corpului uman. 

Masa de calcat Dazzl 360 are un design ergonomic, fiind special creată să asigure o suprafață ideală pentru călcatul oricărui articol de îmbrăcăminte. 

Partea superioară a mesei este la fel de lată ca și zona umerilor, motiv pentru care poți călca bluzele și cămășile fără a fi nevoie să le rearanjezi de prea multe ori. 

Zona îngustă a mesei este dedicată călcării eficiente a pantalonilor și a fustelor. În plus, masa de călcat are un accesoriu detașabil, pe care îl poți folosi la netezirea mânecilor, manșetelor, gulerelor și reverelor. 

Pentru o mai bună fixare a pantalonilor, masa este prevăzută cu 2 cleme, ce ajută la obținerea unei singure dungi perfecte dintr-o singură încercare.

Depozitarea și reutilizarea mesei de călcat DAZZL 360 este cât se poate de simplă! Piciorul din față este prevăzut cu două roți din cauciuc, astfel o poți muta și depozita ușor. 

Masa poate fi utilizată cu succes și în cazul calcatului hainelor în poziție verticală, iar când nu este folosită pentru călcat devine un util stander de haine datorită generoasei bare pentru agățare. 

Dazzl 360 are un sistem patentat de control al înălțimii, pe 8 niveluri, așa că poți călca haine din orice poziție dorești, inclusiv stând pe scaun. 

Masa are stabilitate sporită, iar suportul pentru fierul de călcat este sigur si adecvat oricăruit model de aparat de calcat rufe.
MAI POTI CITI