CREDITUL LEROY MERLIN si Oney Bank opinii si pareri pozitive pe forumuri. Card de Cumparaturi LEROY MERLIN

In premiera LEROY MERLIN si Oney Bank ofera tuturor clientilor posibilitatea achizitionarii creditelor pe loc, in rate fixe, la birourile de finantare aflate in zona caselor de marcat.

O oferta interesanta de creditare de la LEROY MERLIN care beneficiaza pe forumuri de opinii si comentarii bune, apreciative.

Oferta a plecat de la faptul ca cei de la Leroy Merlin si-au dorit sa le ofere clientilor optiuni noi de plata, pentru a-si putea implini visurile legate de casa lor, oricand isi doresc. 

Sperand astfel sa le vina in ajutor clientilor cu solutiile de finantare oferite direct in magazin, asa incat sa elimine drumurile la banci si sa poata pleca acasa cu produsele dorite, pe loc.

pareri forum cardul de cumparaturi leroy merlin

Asadar in perioada 15 martie – 30 aprilie 2019, dobanda lunara promotionala pentru creditele cu card de cumparaturi atasat este de numai 0,99%, pentru sumele de peste 3.500 lei.

Pentru cei interesati iata si principalele avantaje ale Cardului de Cumparaturi LEROY MERLIN sunt:
  1. Poti plati produsele achizitionate in 60 de rate lunare
  2. Daca depui valoarea integrala a cumparaturilor pana la scadenta lunara, ai 0% dobanda. Termenul maxim de depunere este de 60 de zile
  3. 0 (zero) comision de emitere card
  4. Poti face tranzactii atat in LEROY MERLIN, cat si la oricare alt comerciant din tara sau strainatate, avand un comision de 0%
  5. In fiecare luna, primesti extrasul de cont in care este evidentiat istoricul tranzactiilor tale.
MAI POTI CITI