CONCURS PE BUNE PRO TV. Raspunde Live la intrebari si castiga Invitatii la UNTOLD 2019 conform regulamentului.

Potrivit regulamentului, concursul cu premi Untold 2109 "Pe Bune" de la Pro TV se desfasoara pana in data de 20 mai 2019.

Ori de câte ori începe emisiunea Pe bune?! la PRO TV, intra online pe site-ul pebune.protv.ro și răspunde Live la întrebările din concurs.

Fiecare editie a concursului Pe bune?! 2019 se va desfasura in legatura cu si simultan cu prima difuzare a fiecarei editii a emisiunii„Pe bune?!”, in fiecare zi de luni, din perioada concursului, respectiv 13 editii.

Castigatorii Pe Bune?! vor fi anuntati pe site-ul www.pebune.protv.ro si contactati de catre Organizator pe baza adresei de email furnizate in cadrul concursului.
raspunsuri corecte concurs pe bune protv castigi bilete untold 2019

Participantii la concursul cu premii "Pe bune?!" pot juca doar in intervalul in care editia emisiunii este difuzata pentru prima data pe postul de televiziune „PRO TV”, nu si in timpul redifuzarilor.

In cadrul fiecarei editii a concursului "Pe bune?!, pe pagina de concurs vor fi afisate cate 12 intrebari, identice cu cele din emisiune, fiecare dintre intrebari avand 3 variante de raspuns si un singur raspuns corect. 

Pentru a selecta raspunsul considerat corect pentru fiecare intrebare, participantul are la dispoziție tot atât timp cât au și echipele din emisiune (variaza de la întrebare la întrebare).

Punctajul maxim pe care îl poate obtine un participant pentru un raspuns corect pleacă de la 100 de puncte/întrebare și scade cu 1 punct/secundă până la un minim de 20 de puncte.

Asadar cu cat raspunsul corect este inscris mai repede, cu atat creste numarul de puncte care poate fi obtinut.

ATENTIE! Administratorii site-ului www.pebune.protv.ro isi rezerva dreptul de a elimina din concurs orice participant suspectat ca a incercat sa fraudeze prin orice modalitate concursul.

Concursul „Pe bune?!” 2019 are 13 Premii Saptamanale, aferente fiecarei editii a concursului si Marele Premiu.

Fiecare Premiu Saptamanal consta intr-un kit „Pe bune?!” format din tricou, cana termos si rucsac.
Marele Premiu consta intr-o invitatie la festivalul „Untold”, care va avea loc in perioada 1- 4 august 2019, in Cluj - Napoca.

Marele Premiu  „Pe bune?!” NU include si transportul de la si catre Cluj-Napoca a castigatorului - pana la si inspre domiciliul acestuia, precum nici alte costuri legate de participarea la festival (cum ar fi dar fara a se limita la: transport, cazare, mancare, snackuri, etc.).
MAI POTI CITI