CONCURS Kaufland Castiga abonamente Neversea 2019 cu Kaufland Card

Kaufland te invita la concursul "Drumurile catre Neversea incep cu Kaufland", tombola cu premii unde poti castiga 5 premii constând în abonamente pentru două persoane la Neversea 2019.

Ce trebuie să faci pentru a putea castiga abonamente Neversea 2019?

In primul rand trebuie sa iti creeazi cont Kaufland Card în aplicația „Kaufland - Oferte și noutăți”, dacă nu ai deja;

Apoi trebuie sa mergi la cumpărături în orice magazin Kaufland și scanează la casa de marcat cardul digital Kaufland Card cel puțin o dată în perioada 4 - 14 martie 2019.

castiga garantat abonamente neversea 2019 concurs kaufland

Si in ultimul rand trebuie sa intri online pe www.kaufland.ro/noutati/concursuri/neversea.html si sa completeazi formularul de inscriere in concurs cu toate datele cerute.

Extragerea castigatorilor concursului  "Drumurile catre Neversea incep cu Kaufland" va avea loc in data de 15 martie 2019.

Castigatorii tombolei cu premii  "Drumurile catre Neversea incep cu Kaufland" vor fi anuntati pe www.kaufland.ro pana cel traziu in data 19 martie 2019.

G-Eazy, Jessie J, Afrojack, Lost Frequencies, Steve Aoki sunt printre primii artişti care au confirmat participarea la Festivalul Neversea 2019, care va avea loc, între 4 şi 7 iulie 2019, pe o plajă din Constanţa.

Jessie J urcă pentru prima dată pe scena festivalului Neversea. Melodii ca “Price Tag”, “Domino”, “Bang bang”, dar şi multe alte hituri ale artistei vor răsuna în această vară pe scena principală a festivalului Neversea 2019.
MAI POTI CITI