CASTIGATORI Concurs CARMIN Dr.Oetker Inspirati deplin de culorile Carmin. Regulament pe scurt.

Conform regulamentului concursul cu premii Dr. Oetker Carmin se va desfasura in perioada 11 martie 2019 – 30 aprilie 2019.

Premiile concursului constau în: 5x CONSOLA SONY PLAYSTATION 4 SLIM (PS4 SLIM) 500GB, JET BLACK, F-CHASSIS

Regulamentul campaniei se gaseste afisat pe site-ul www.carmin.droetker.ro – sectiunea dedicata concursului cu premii. 

Lista castigatorilor respectiv nume, prenume, oras si premiul castigat se va gasi pe site-ul www.carmin.droetker.ro - sectiunea dedicata tombolei cu premeii in maxim 20 de zile lucratoare de la validarea castigatorilor.

pareri concurs 2019 dr oetker carmin regulament castigatori

Regulamentul poate fi solicitat in mod gratuit la e-mail: oetker@smartplus.ro pe perioada campaniei sau la sediul Agentiei organizatoare.

Participanttii la tombola Dr, Oetker "v" se vor inscrie in campanie doar in urma parcurgerii cursului privind decorarea oualor, astfel: parcurge pasii cursului decorarii oualor online, accesand pagina web www.carmin.droetker.ro, completeaza numele si prenumele, primeste o certificat de participant personalizata cu numele si prenumele participantului si va distribui certificat pe profilul personal de Facebook. 

Ulterior distribuirii certificatului de artist pe profilul personal de Facebook se va putea inscrie in campanie, prin completarea unui formular de inscriere.

Participarea in campanie Dr. Oetker se va face prin parcurgerea on line a cursului de decorare al oualor, accesand pagina web www.carmin.droetker.ro – sectiunea dedicata campaniei, sub-sectiunea Inscrie-te, unde se introduc: numele, prenumele, numar de telefon mobil (numarul de telefon valabil in retelele Orange, Vodafone, Telekom sau DigiMobil), codul de securitate in campurile indicate pe pagina web, in perioada 11 martie 2019 ora 00:00:01 – 30 aprilie 2019 ora 23:59:59 (data finala a inscrierii in campanie); participantul trebuie sa accepte conditiile de participare mentionate pe pagina web.

ATENTIE! In cazul in care potentialul castigator al unui premiu nu va putea face dovada ca s-a inscris valid, in termenii acestui regulament, Organizatorul/Agentia Organizatoare isi rezerva dreptul de a declara premiul ca fiind neacordat.
MAI POTI CITI