BLUE LILY pareri bune despre cosmetice fabricate in Romania pentru un stil de viata sanatos.

Fabricate în România din ingrediente premium, și cel mai pur ulei de cocos organic, certificat ECOCERT, cosmeticele Blue Lily beneficiaza de opinii si comentarii pozitive pe forumuri. 

Parerile principale despre cosmeticele Blue Lily sublineaza faptul ca acestea au o formulă profesională ce promite rezultate pe termen lung. 

Destinate unui stil de viață sănătos și modern, cosmeticele Blue Lily oferă o utilizare rapidă și facilă, astfel încât să avem mai mult timp pentru viața noastră. 

a) Produsele de păr Blue Lily au o formulă foarte apreciată de specialiști: ulei de cocos organic, cheratină bio și ulei de macadamia, care reglează funcţionarea optimă a scalpului, oferă hidratare și strălucire intensă, hrănind părul în profunzime. 
BLUE LILY pareri cosmetice cu ulei de cocos organic

Acesta va deveni puternic, sănătos și strălucitor. 

b) Produsele de corp Blue Lily conțin ulei cocos organic, unt de shea și de cacao, uleiuri de măsline și avocado și sunt bogate în tocoferoli, antioxidanți puternici și vitaminele A și E. 

Contribuie la hidratarea, regenerarea și prevenirea îmbătrânirii pielii, se absorb perfect şi hrănesc pielea fără să lase senzația că ar fi uleioasă.

c) Produsele de față Blue Lily se adresează tuturor tipurilor de ten, previn îmbătrânirea și descuamarea pielii, apariția petelor, ridurilor, acționând ca un sistem complex de protecție solară. 

Pe baza de ulei de cocos organic, unt de shea, uleiuri de macadamia şi ricin, alături de filtre organice, acestea lasă tenul îngrijit, mereu hidratat, catifelat și cu mai puține riduri. Se absorb imediat în piele.

Pielea ta va beneficia de un plus de minerale si vitamine pentru ca uleiul de cocos este bogat in mangan, cupru si seleniu. 

Contine grasimi saturate, acid lauric si vitamina E, fiind deosebit de apreciat pentru calitatile sale emoliente, hidratante, antioxidante si tonifiante. 

Datorita proprietatilor sale, ajuta la intarzierea aparitiei ridurilor si previne imbatranirea prematura.
MAI POTI CITI