BIOTISSIMA LifeCare pareri Serumuri faciale cu absorbtie rapida. Preturi bune calitate de top.

Am intalnit pe forumurile de produse cosmetice pareri bune despre serumurile faciale Biotissima LifeCare, seruri faciale care ce ajuta sa înlocuim cremele foarte dense cu produse mult mai fluide, care intră repede în piele.

Serumurile faciale Biotissima LifeCare reprezintă un tip de produs fluid, cu absorbție rapidă cu o concentrație mare de un ingredient activ specific, incluzând antioxidanți, cum ar fi vitaminele C sau E, acid glicolic, cofeină, furnizând pielii la cel mai înalt nivel beneficiile acestora.

De asemenea, serumurile Biotissima LifeCare nu au în compoziție ulei, ci conțin aproximativ 90% apă și astfel, nu lasă o peliculă grasă după aplicare.
Pareri serurmuri BIOTISSIMA LifeCare cosmetice de top cu preturi bune

Serumurile faciale se folosesc după curățarea tenului, înainte de a aplica orice cremă, fond de ten sau protecție solară.

Întotdeauna, atunci când vine vorba de skincare, aplică mai întâi produsele fluide, apoi cele mai dense. 

Serumul se poate utiliza atât dimineața, cât și seara, înainte de culcare, nopatea având gradul cel mai înalt de eficacitate, datorită abilitatea celulelor de a se reface în această perioadă a zilei. 

De asemenea, nu trebuie să aplici o cantitate mare, o aplicare cât un bob de mazăre ar trebui să fie suficientă pentru întreaga față.

a) Biotissima Face Serum cu Pentavitin® de la LifeCare asigură o hidratare imediată și în profunzime a pielii, generând un rezervor de hidratare pentru ten, ce durează până la 72 de ore. 

După o singură aplicare, pielea devine mai fermă și catifelată, pregătită pentru combaterea oricărui factor extern.

Pentavitin este un ingredient 100% natural, fiind considerat un „magnet” al atragerii și reținerii umidității în piele, iar secretul lui vine din faptul că are o structură identică de carbohidrați cu cea a plielii umane. 

Continând grâu pur și o proporție specială a carbohidraților, este practic cel mai de durată hidratant al pielii existent la ora actuală! A fost premiat ca fiind cel mai inovativ ingredient, de catre BSB Cosmetic Association

Biotissima® Face Serum cu Pentavitin® pret 65 lei

b) Biotissima® Lifting Serum cu Neodermyl de la LifeCare, reprezintă echivalentul neinjectabil al colagenului și elastinei, Neodermyl fiind premiat cu „Gold winner”, pentru cel mai bun ingredient, premiu acordat in 2013 de către In-Cosmetic, cea mai mare platformă la nivel mondial pentru ingrediente dedicate îngrijirii personale. 

Neodermyl reprezintă o nouă sursă de bio-energie care fortifică pielea, oferind rezultate echivalente cu injectarea de colagen, având totodată un efect de durată.

Practic, Neodermyl produce tenului, prin stimularea naturală a creșterii producției de colagen a celulelor.

Biotissima® Lifting Eye Serum cu Neodermyl pret 70 lei
MAI POTI CITI