Biografie Andrei Motoc. DJ Pagal si un wiki tragic dupa un accident mortal in Ibiza.

Inainte de vedea pe scurt biografia lui Andrei Motoc aka DJ Pagal (vârsta de 40 de ani) va sounem ca acesta , se plimba cu motocicleta, iar într-o curbă a căzut şi a suferit o lovită puternică la cap, ruptură de trahee şi de ficat, dar şi alte fracturi.

Andrei Motoc se afla internat in sectia de terapie intensivă, în comă indusă. Medicii spun, însă, că starea acestuia este foarte gravă şi sunt rezervaţi în legătură cu şansele sale de supravieţuire.

Wiki DJ Pagal

DJ Pagal este la ora actuală unul dintre cei mai talentati și apreciați DJ români pe plan international, aducând o mare contribuție mișcării clubbing si scenei de muzică electronică autohtone.
dj pagal biografie si stiri noi la un pas de moarte

Pe numele său complet Motoc Andrei Radu, DJ Pagal s-a născut în Bucuresti pe 19 octombrie 1978 și s-a simțit atras de muzica înca din liceu, perioada în care vizita frecvent capitala Ungariei, Budapesta, pentru a participa la concerte rock. 

Tânăr rebel și entuziast, Pagal s-a alăturat chiar unei formații de rock, în postura de chitarist bass. La puțin timp dupa aceasta experiență si-a deschis cu un amic un cabinet de tatutaje. 

Cu un nume deja consacrat pe scena muzicală românească, în 2004 Andrei Motoc participă cu regularitate la party-urile organizate de brandul The Mission, mixand în fata a sute de clubberi . 

La a doua editie a Nights.ro Awards (acestea sunt premiile anuale acordate performantelor din industria de muzică electronică românească), DJ Pagal ocupa în urma voturilor exprimate, locul 2. 

În același an, mixează și peste hotare în cluburi din Amsterdam (Olanda) și Sicilia (Italia). 

În ceea ce privește producția, DJ Pagal a realizat, printre altele, un remix pentru piesa Violent a trupei Paraziții, cea mai în voga formatie de hip-hop din țară. 

Cel mai nou proiect al artistului era remixul la piesa Scream, semnata N-eat Groove și Rocca, și scoasă sub labelul Mutralina.

Cosmina Pasarin si DJ Pagal au avut o relatie de aproape 2 ani.  "Pentru noi petrecere perfecta s-ar desfasura pe o plaja pustie si este de la sine inteles ca Andrei ar fi DJ-ul.", declara in acea vreme Cosmina.
MAI POTI CITI