BIOGRAFIA SILVIU TOLU Wiki de model internațional care a lucrat cu Gigi Hadid si Amber Heard.

Din biografia lui Silviu Tolu (varsta 27 de ani, ) aflam ca acesta este un model internațional care a lucrat cu personalități precum Gigi Hadid, Amber Heard și multe altele.

Silviu Tolu s-a nascut pe 28 august 1991, este in zodia Leu, are 1.89 m ianltime si o privire care cu siguranta te va impresiona.

Silviu Tolu este absolvent de marketing, pasionat de domeniile creative și artistice, realizator talaentat de podcasturi și director creativ la un brand de genți și accesorii din piele pentru bărbați. 

Curiozitatea este una dintre cele mai de preț bunuri pe care le are Silviu Tolu, care se dovedeste a fi un sentimetal, el declarand ca niciodata nu ar renunta la ceasurile primite de la bunicii lui (pe care ei le-au purtat), la amuleta de la Lili, si la cartile primite de la parinti.

Silviu Tolu biografie de model de succes

Silviu Ţolu nu este prea darnic cu informaţii din biografia lui profesională sau privată de aceea este greu sa va satisfacem "curiozitatile" si poate este mai bine asa. Asta chiar daca oamenii sunt inteereasati sa afle cat mai multe despre: Silviu Tolu wikipedia, inaltime, Silviu Tolu zodie, cati ani are Silviu Tolu etc.

Acum il puteti vedea pe Silviu la emisiunea concurs Ferma de la Pro TV.

Silviu are un atu în fata celorlalte vedete din reality-show-ul difuzat la PRO TV: este iubitul lui Lili Sandu (varsta 39 ani), concurenta în sezonul 2, iar aceasta i-a dat sfaturi pretioase si i-a facut dezvaluiri "de culise" din emisiune înainte de debutul filmarilor.

poze rare silviu toiu si gigi hadid


Unul din primele sfaturi pe care i le-a dat Lili lui Silviu a fost să nu se accidenteze.

Lili Sandu spune ca este convinsă că o să se înțeleagă cu colegii lui, pentru ca este foarte echilibrat, e o persoană corectă. Iar această corectitudine îi va face să spună clar dacă va vedea că nu există fair-play între ei.
MAI POTI CITI