Biografia Alesya Semerenko MISS MOSCOVA 2018 scandal de cancan cu o coroana distrusa si prinsa cu minciuna.

WIKI: Cine este castigatoarea titlului de MISS MOSCOVA 2018 si cum si-a pierdut titlul de cea mai frumoasa fata din MOSCOVA?

Cum de a intrat intr-un scandal monden de cancan care a ajuns si in stirile internationale?  Si cum a fost nevoita  sa renunte la titlul  si coroana de MISS MOSCOVA?

Alesia Semerenko a fost declarata castigatoarea mult ravnitului titlu de MISS MOSCOVA 2018.

In contractul castigatoarei sta stipulat faptul ca  MISS MOSCOVA trebuie sa participe timp de un an cat  poarta coroana invingatoarei la diverse evenimente.

Tot ce avea de facut Alesya Semerenko era sa isi faca aparitia la aceste evenimente. Dupa castigarea titlului Alesya Semerenko a fost data disparuta.

Biografia Cancan Alesya Semerenko MISS MOSCOVA

Nu a putut fi contactata la telefon si nu si-a facut  simtita prezenta la evenimentele unde era asteptata.

Ba mai mult lucru care i-a infuriat pe organizatorii concursului ALESYA a fugit cu coroana de  MISS.

O corona foarte scumpa intrucat e realizata din aur, argint si pietre pretioase. Corona a fost distrusa si trebuie reparata.

Alesia Semerenko a refuzat sa apara la evenimnetele unde era asteptata invocand motive de sanatate.

Si totusi pozele care apar pe pagina ei de INSTAGRAM spun o cu totul alta poveste.

In timp ce lumea o astepta sa isi faca treaba  ALESYA poza frumos si zambitoare din peisajele de vis ale MALDIVELOR.

Sa fii prinsa cu minciuna si sa mai pleci si cu frumoasa coroana de MISS pe care sa o strici iata motivele pentru care ALESYEI SEMENKOVA i-a fost retras titlul de MISS MOSCOVA 2018.

Coroana si titlul de MISS MOSCOVA 2018  i-au fost atribuite in acest caz castigatoarei locului al doilea  si anume  KSENIEI  POLENOVA o blonda cu figura de papusa.

Organizatoarea concursului MISS MOSCOVA 2018 doamna TATIANA ANDREENA FALK a declarat :

 "E atat de neplacut ca pentru ea adica  pentru ALESIA SEMENKOVA  nu conteaza decat frumusetea ei.

Cu greu am reusit sa recuperam corona de MISS care este distrusa si trebuie reparata.

Este o coroana foarte scumpa din aur, argint si pietre pretioase. Ce folos sa ai o castigatoare care nu face nimic din ce ar trebui sa faca ?

Sa nu vina la niciun eveniment? Trebuia sa ajungem la un eveniment iar ea nu a putut fi contactata.|"

Ce spune Alesia Semerenko in apararea ei? ALESYA este foarte suparata ca a pierdut titlul si  trebuie sa inapoieze coroana de MISS.

Ea crede cu tarie ca totul este o vendeta indreptata impotriva ei si ca nu este adevarat ca ar fi fugit in MALDIVE si nu a putut fi contactata.

Dar pozele pe care si le-a pus pe INSTA din MALDIVE spun altceva. Bine a plecat in vacanta dar de ce sa ia coroana aceea pretioasa cand nu avea voie sa faca asa ceva ?

Si cum a ajuns corona de MISS sa fie deteriorata? Si ce ce nu a ales ALESIA sa participe la evenimente doar are un contract pe care era nevoita sa il respecte.
Cancan Monden Alesya Semerenko MISS MOSCOVA
In orice caz prostia se plateste. Si chiar daca a pierdut titlul de MISS MOSCOVA 2018, Alesia Semerenko ciudat se considera in continuoare o invingatoare.

Satena a spus ca ea  a castigat si nimeni nu poate sa ii ia acest lucru. Greu mai e in ziua de azi sa fii si frumoasa.

Ar fi nevoie sa mai ai si ceva in cap pe langa frumusete. Altfel e ca si cum o floare exotica  nu ar avea miros.

Iar minciuna s-a dovedit mereu a avea picioare scurte. Cine este mai frumoasa dintre Alesia Semerenko si KSENIA POLENOVA?

Alesia Semerenko nu doar ca si-a pierdut tilul de MISS MOSCOVA 2018 dar a ajuns si subiect de presa in ziarele lumii de la DAILY MIRROR la LIBERTATEA din Romania.

In lumea asta zbuciumata unii mai au astfel de probleme. O frumoasa isi pierde titlul de MISS pentru ca  fuge de responsabilitati si in plus se dovedeste a fi o mincinoasa chiar daca una cu chip de poretelan.

Daca prostia ar durea... 
MAI POTI CITI