Wiki TIKTOK Facebook-ul Generatiei Z. Pareri ca TikTok aduna ilegal poze cu copii.

Ca tot a ajuns sa aiba 1 miliard de descarcari la nivel mondial, sa facem un scurt wiki al aplicatiei TIKTOK, ce este, pentru cine este, cum functioneaza si ce viitor are ca si retea sociala.

Asadar ce este TikTok. Ei bine, pe scurt, pe TikTok inregistrezi clipuri scurte, le editezi rapid cu efectele puse la dispozitie in aplicatie, aplici un fundal muzical tot din aplicatie si gata.

TikTok este distractiv de utilizat și integrează muzica într-un mod în care alte site-uri de socializare nu o fac.

Mai mult decat a fi Facebook-ul generatiei Z, TikTok e un fel de Vine pentru generația care nu a prins Vine. "TikTok better positions itself as a Facebook rival..." suna titlul unuri articol din
wiki pareri negative tiktok aplicatie pentru copii generatiei z

TikTok este o aplicație plină de copii și adolescenți unde poți să faci video-uri de maximum 15 secunde cu orice melodie, sound effect sau filtru pe care ți-l pun ei la dispoziție. 

Aplicatia TikTok iti ofera multe efecte si optiuni cu care sa te joci. Poti sa muncesti si 2 ore la un video de 15 secunde. 

Tik Tok a inceput sa se viralizeze atunci când memarii de peste 20 de ani au început să creeze content ironic pe aplicație folosindu-se de funcția de reply.

Practic, faci un filmuleț ca răspuns la filmulețul unei persoane. Și, evident, chestia asta a generat multe video-uri funny, creative și uneori chiar  "violente".

Pe TikTok, cea mai urmarita românca are varsta de 17 ani si 1,2 milioane de fani. O cheama Dania si în toate clipurile ei de pe TikTok picteaza sau deseneaza.

Insa... putin stiu ca TikTok este fostul Musical.ly.  Apoi au venit chinezii de la ByteDance au pus banul jos si gata...

ByteDance, corporatia chineza care detine aplicatia TikTok, a fost declarata cel mai valoros start-up, i-a surclasat pe Uber si a ajuns la o valoare aproape dubla fata de cei de la Airbnb.

Voci autorizate sunt de parere ca TikTok reprezinta ambiția chinezească de a avea o Rețea socială mondială, cu foloasele care vine odata cu aceasta. 

Si aici nu ne referim numai la bani, ci in primul rand la DATE! 

La multe date, atat de necesare in aceste zile in care machine learning-ul si deep learning-ul sunt varful de lance al puterii care asigura influenta sociala, economica si politica.

Iar China NU are acces la datele europenilor. In timp ce occidentalii prin Facebook, Instagram, Twitter au mai muscat din felia de date ale asiaticilor.

TikTok va crește în continuare ca printul din povești, dar nu va avea mare relevanță pentru advertiserii din afara Chinei.

Viitorul TikTok în Occident este destul de nesigur. Americanii vor sa controleze toate retelele sociale semnificative, din motive de influenta politică și socială.

Si strange TikTok de gât încat de la inceput, pentru că în SUA această aplicație a ajuns la 65 de milioane de conturi.

Iar acuzațiile aduse TikTok cum că adună ilegal poze cu copii sună foarte, foarte prost pentru opinia publică.

La scurt timp TikTok a declarat într-o declarație că se angajează să "creeze măsuri" pentru a proteja utilizatorii, inclusiv instrumente pentru părinți pentru a-și proteja copiii.

Sa nu uitam ca si compania Disney (DIS) Playdom a fost amendată cu 3 milioane USD în 2011 pentru colectarea și afișarea informațiilor copiilor în jocuri online multiplayer operate de Disney.
MAI POTI CITI