Wiki noir VALENTINA din Buzau. Biografia tinerei Valentina sfarsita tragic din cauza unui dezaxat.

Valentina din Buzau (varsta 21 ani), tânăra incendiată de nebunul dezaxat, locuia singură într-un apartament cumpărat de mama sa, plecată la muncă în Italia.

Tatăl Valentinei locuiește într-o comună din Buzău și este șomer, el fiind chemat după tragedie de anchetatori la locul crimei.

Wiki-ul anchetei arata ca Valentina a fost găsită carbonizată în apartamentul ei din Buzău. Ancheta în acest caz a scos la iveală că a fost de fapt ucisă, iar criminalul este fostul ei iubit.

Iubitul Valentinei, pe nume Cosmin, a bătut-o pe fata cu sălbăticie, pentru ca apoi să stropească locuința cu benzină și să o incendieze.  Se pare ca Valentina era încă în viață când a izbucnit incendiul.
biografie valentina din buzau arsa de vie de iubitul sau

Cosmin, un tânăr in varsta de 21 de ani, este principalul suspect în acest caz.

Cosmin a fost reținut de polițiști, urmând să fie dus în faţa instanţei cu propunerea de arestare preventivă, sub acuzația de omor calificat. 

În timpul audierilor, Cosmin și-ar fi recunoscut fapta. 

Se pare că tânărul și-ar fi ieșit din minți, după ce Valentina i-a trimis o fotografie în care apărea cu o altă tânără, cu care tânărul mai avea o relație.

Cele două tinere i-ar fi transmis că știu că acesta are o relație cu amândouă. 

În acel moment, Cosmin se afla într-u club din București, iar când a primit mesajul ar fi pornit nervos către Buzău, pentru a-i da o lecție Valentinei. 

Ajuns la apartamentul tinerei valentina, el a bătut-o pe tânără cu sălbăticie. 

Surse din rândul anchetatorilor susțin că, apoi, tânărul i-ar fi cerut unui prieten să-i aducă un litru de benzină, cu care a stropit casa și i-a dat foc.

Comportament normal??? Cu siguranta NU! Un dezaxt patologic a facut o crima pe care cuvintele nu o pot descrie!!!
MAI POTI CITI