TEXTE DE BOTEZ HAIOASE. Texte pentru Invitatiile de Botez.

Botezul un eveniment minunat in viata oricarei familii. Insa un botez reusit inseamna si invitatii de botez reusite. Cele mai frumoase texte pentru invitatiile de botez.

Texte invitatii de botez haioase, texte invitatii de botez serioase, texte invitatii de botez clasice de unde sa puteti alege.

Iar o invitatie de botez reusita este imposibila fara un text de botez haios.

Un text serios pentru o invitatie de botez nu ar cadra prea bine cu latura optimista, plina de viata a acestei sarbatori.

Sunt cazuri  cand se doreste ceva original, unii prefera textele clasice, iar altii vor sa iasa din tipare imprimand pe invitatiile de botez texte de botez haioase.

texte haioase invitatii de botez clasice de unde sa puteti alege textul de botez potrivit

TEXT DE BOTEZ 1 
Curriculum Vitae 
Prenume: ............ Nume:............ Data nasterii: ............ Religia: ……………………… 
Aspect fizic: 72 cm, 7,800 kg, Profesia: bebelus 
Studii: la mami în burtica Experienta specifica: 810 mese laptic bun, 1200 scutece, 2400 ore de somn, multe chiote si rasete, 
Hobby: balonasele din saliva, “cantecul balenei”, rontaitul de obiecte, jocul pe paturica, pedalatul. 

TEXT DE BOTEZ 2 
Nascut pe data de 28 iulie 2007, m-am inscris la campionatul de scuba-diving in cristelnita, pentru a primi binecuvantarea de la Doamne- Doamne. 
Va astept impreuna cu antrenorii mei, parintii: Bogdan si Elena, si nasii: Aurel si Veronica, pe data de 15 august 2007, la ora 12:00, la Biserica Delea Veche. 
Va astept sa inchinam- eu un biberon cu lapte, iar voi o cupa de sampanie, incepand cu orele 14:30, la Restaurantul Kidz. 
Nu trebuie sa lipsiti nici de la sedinta de autografe!

TEXT DE BOTEZ 3 
Dupa 9 luni petrecute la dospit, eu gogosica ............ va pup si astept o confirmare cât mai repejor la tel.: 
Sunt cel mai mic, cel mai frumos, cel mai bengos membru al familiei si va invit la petrecerea mea în data de ................ 
La început va fi ceva cu foarte multa apa rece într-un cazan foarte mare, la Biserica ................., unde îmi vor fi alaturi nasii mei …………………………... 
Apoi mergem sa bem, un biberon cu lapte eu, un pahar cu sampanie voi si chiar daca eu voi dormi obosit fiind, cu multe griji, voi veti mânca si veti petrece împreuna cu parintii mei 
.....................................
MAI POTI CITI