Samsung Galaxy Tab S5e pareri tableta premium cu design elegant. Ghid recomandari, preturi.

Tableta Samsung Tab S5e este o tabletă premium, cu un design elegant și specificicații puternice, care are un preț foarte bun.

Tableta Samsung Galaxy Tab S5e, parerea comentariilor de pe site-urile de recenzii, de pe grupurile si forumurile monitorizate.

1. Pareri Pozitive - 2,90
2. Pareri Negative- 0,80
3. Impresii neutre - 1,30

Emoţia parerilor referitoare la Samsung Galaxy Tab S5e
<5 = nu este probabil prezent
> 5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,66
Incredere - 0,60

Cu un ecran de 10,5 inci și cu o mai mare capacitate a bateriei, tableta Galaxy Tab S5e este proiectată cu meticulozitate pentru experiențe bogate și imersive, astfel încât să nu trebuiasca sa faceți compromisuri atunci când vine vorba de calitatea conținutului.
pareri forumuri tableta samsung galaxy tab s5e
Cu o durată de viață extinsă a bateriei, care rezistă până la 14,5 ore, tableta Tab S5e este optimizată pentru performanță de lungă durată, oferindu-vă libertatea de a naviga, de a reda conținut video sau de a vă juca.

Tableta Tab S5e oferă un ecran de 10,5 inci și marginea îngustată oferă un raport ecran-corp-telefon de 81.8% pentru o experiență îmbunătățită și imersivă de vizionare.

Pe Samsung Tab S5e puteți accesa YouTube Premium, gratuit în primele 4 luni, precum și YouTube Music și YouTube Gaming.

Tab S5e include și Dolby Atmos și sunet de la AKG, pentru un sunet 3D imersiv echilibrat.

Mai mult, Spotify oferă abonament premium gratuit de până la 3 luni pentru membri noi, prin urmare pe Tab S5e puteți să ascultați melodiile preferate neîntrerupt, oriunde și oricând.

Galaxy Tab S5e va fi disponibil pe piețe selectate, inclusiv în SUA, Germania și alte țări începând cu al doilea trimestru din 2019 la un pret aproximativ de 650 dolari.
MAI POTI CITI