PROFI CARD CADOU eMAG de 1000 lei. Concurs cu premii "VREAU CADOU".

Conform regulamentului, concursul PROFI “Câștigă un card cadou Emag de 1.000 lei” este organizat si se desfasoara în perioada 11.02.2019-10.03.2019 online pe pagina www.profi.ro/vreaucadou

În termen de maxim 3 zile de la data încheierii fiecărei extrageri, Organizatorul va afișa pe site-ul www.profi.ro/vreaucadou sau pe pagina de Facebook www.facebook.com/Profi.ro castigatorul concursului “Câștigă un card cadou Emag de 1.000 lei”.
În vederea participarii la tombola cu premii Profi "Castiga un card cadou Emag de 1.000 lei " participantii trebuie: 

a) Sa intre pe pagina www.profi.ro/vreaucadou , si sa aleaga una dintre felicitarile predefinite; 

b) Sa isi completeze datele personale in formularul de inscriere (nume, numar telefon si adresa de email); 
pareri concurs profi castiga un card cadou emag de 1000 lei

c) Toate câmpurile sunt obligatorii pentru validarea si intrarea în extragerile Campaniei; Validarea informaţiilor înscrise de către participant pe pagina www.profi.ro/vreaucadou se face prin verificarea completarii tuturor campurilor. În situaţia în care participantul introduce o serie de informaţii incorecte/ fictive, înscrierea sa în Campanie va fi invalidată.

d) Sa distribuie felicitarea public pe profilul propriu de Facebook, intrand astfel automat în tragerea la sorți pentru un card cadou valabil pe site-ul www.emag.ro, în valoare de 1.000 lei. 

f) Unui participant inscris in Campanie, cu acelasi nume, prenume, telefon, adresa de email si care a efectuat mai multe distribuiri publice ale felicitarilor, de pe acelasi profil de Facebook, indiferent de numarul acestora, ii va fi considerata valida doar prima inscriere pe durata fiecarui interval de timp stabilit in Regulamentul oficial.

g) Un participant poate castiga un singur premiu in cadrul aceleiasi sesiuni de extragere.

Premiile concursului Profi “Câștigă un card cadou Emag de 1.000 lei” sunt 4 carduri cadou in valoare nominala de 1000 lei (TVA inclus), fiecare, nu bani lichizi, valabile pe siteul www.emag.ro, pana in 31.12.2019, pentru achiziționarea oricăror produse, cu excepția Rovignetelor, RCA-urilor și articolelor din categoria Supermarket. 

Fiecare card cadou eMAG se poate folosi pentru o singură comandă. 

Dacă valoarea comenzii o depășește pe cea a cardului cadou, se va plăti diferența de către câștigător. În cazul în care comanda are o valoare mai mică decât cea a cardului, diferența nu se reportează.
MAI POTI CITI