Pareri ZANCO Wasp si BabyPhone pretul telefoniei clasice. Ghid, recomandari, recenzii.

Sa ne facem o parere despre cele doua mini telefoane ZANCO care prin dimensiunile lor compacte si designul clasic sunt totusi capabile sa aiba atat de multe functii interesante.

Cei de la Zanco, o companie britanică de telefonie, încearcă să exploateze o nișă neluată în seamă în prezent de marii jucători, și anume cea a telefoanelor mobile de mici dimensiuni, create strict pentru convorbiri telefonice.

Telefon ZANCO Wasp, parerea comentariilor de pe site-urile de recenzii, de pe grupurile si forumurile monitorizate.

1. Pareri Pozitive - 2,30
2. Pareri Negative- 0,90
3. Impresii neutre - 1,80
pareri forum telefon zanco wasp recomandari pret

Ghid recomandari minitelefon ZANCO Wasp

Dimensiunile sale reduse, fac din Zanco Wasp un device usor de transportat si utilizat. El are un aspect similar telefoanelor clasice, pe care sigur le foloseai si tu acum cativa ani de zile. (VERIFICA PRETUL AICI)

Infatisarea nu trebuie sa te insele, insa, deoarece mini telefonul are mult mai multe functii in plus si este foarte inteligent.

Prevazut cu slot pentru SIM si un spatiu total de 500 de contacte, Zanco Wasp poate fi utilizat ca atare, pentru a efectua sau a prelua apeluri si mesaje SMS. Pe langa asta, el are si functie de Bluetooth, fiind o mini-telecomanda pentru device-urile pe care le ai in jurul tau.

Il poti conecta cu smartphone-ul tau si poti prelua apelurile si mesajele direct de pe el. La fel de usor este sa schimbi melodiile pe care le asculti, fiindca tot prin Bluetooth poti gestiona si playlist-ul de pe telefon sau de la boxa ta portabila. 

Zanco WAsp se conecteaza usor la orice alt aparat prevazut cu Bluetooth si face utilizarea acestuia mult mai rapida si mai eficienta.

Dincolo de toate aceste functionalitati, Zanco Wasp este si un bun ajutor in crearea amintirilor amuzante. 

Il poti folosi pentru a-ti schimba vocea, iar tu si prietenii tai veti avea cu siguranta parte de clipe de neuitat. 

Telefonul ZANCO WASP are nu mai putin de 13 module diferite de schimbare a vocii, de la voce de femeie sau de barbat, pana la tot felul de tonuri comice, cum ar fi de robot sau rata.

Specificatii mini telefon Zanco Wasp
 • Dimensiuni telefon: 71.8 x 23.5 x 13 mm
 • Dimensiuni ecran telefon: sub 2’’, display OLED
 • Telefonul este prevazut cu slot pentru cartela SIM
 • Telefonul nu are camera foto
 • Suporta 16 limbi straine diferite
 • Durata standby: 3 zile
 • Durata apel: 180 minute
 • Poate stoca pana la 500 contacte

Ghid recomandari mini telefon ZANCO BabyPhone

Zanco Babyfone este dotat cu slot pentru cartela SIM si o capacitate de stocare a pana la 500 de numere de telefon diferite.  (VERIFICA AICI PRETUL)

Telefon ZANCO BabyPhone, parerea comentariilor de pe site-urile de recenzii, de pe grupurile si forumurile monitorizate.

1. Pareri Pozitive - 2,60
2. Pareri Negative- 0,90
3. Impresii neutre - 1,50

Telefonul Zanco Babyphone are o parte din functiile de baza ale oricarui aparat de genul, cum ar fi primirea si efectuarea apelurilor si SMS-urilor, dar si alarma. 
mini telefon zanco babyphone pareri ghid pret

Are difuzor si, cel mai important, are functie de Bluetooth, care iti va permite sa te conectezi rapid la aparatele din jurul tau care au aceeasi functie. 

Astfel, cu ajutorul lui poti prelua si efectua apeluri via Bluetooth, poti gestiona playlistul cu muzica ta favorita, sau poti chiar opri sau porni televizorul, daca acesta are la randul sau Bluetooth integrat.

Pe langa toate aceste functionalitati, ascunse sub o carcasa mica dar rezistenta, Zanco Babyfone este si un bun ajutor pentru intretinerea atmosferei intre prieteni. 

Asta pentru ca are inclus si un sistem de modificare a vocii – pe care il gasesti la functii sub denumirea de Voice Changer.

Informatii tehnice mini telefon ZANCO WASP:
 • Dimensiuni ecran telefon: sub 2’’, display OLED
 • Telefonul este prevazut cu slot pentru cartela SIM
 • Telefonul nu are camera foto
 • Suporta 16 limbi straine diferite
 • Durata standby: 3 zile
 • Durata apel: 180 minute
 • Poate stoca pana la 500 contacte
MAI POTI CITI