Pareri Parfumuri ARABESTI preturi bune online pe parfumuriarabesti.ro si puncte BONUS de loialitate.

Sa incercam ne facem o parere despre parfumurile arăbești, parfumuri pe care le gasiti si online in magazinul www.parfumurirabesti.ro si care au arome olfactive renumite pentru capacitatea deosebită de a transpune purtătorii și pe cei din jur într-un cadru rupt din frumuseţea lumii arabe.

În funcție de preferințe, parfumurile arabesti fascinează prin notele diverse ce le sunt specifice, populare fiind mai ales cele exotice, ideale pentru anotimpul călduros.

Magazin online www. parfumuriarabesti.ro, parerea comentariilor de pe site-urile de recenzii, de pe grupurile si forumurile monitorizate.

1. Pareri Pozitive - 2,50
2. Pareri Negative- 0,90
3. Impresii neutre - 1,60

Emoţia parerilor referitoare la magazinul de parfumuri orientale www. parfumuriarabesti.ro
<5 = nu este probabil prezent
> 5 = probabil prezent
pareri parfumuri arabesti online cu puncte bonus la reducere
> .75 = foarte probabil prezent
Anticipare - 0,60
Surpriza - 0,57

Opțiunile de parfumuri din magazinul online www.parfumuriarabesti.ro se caracterizează prin dulci arome, calde, în care se resimt cu excelență și notele clasice de lemn sau diverse mirodenii arăbești. 

Toate acestea nunate olfactive se îmbină armonios cu notele savuroase de vanilie, dar și de miere. 

În functie de intensitate, gusturile masculine sunt astfel satisfăcute prin numeroase parfumuri disponibile la prețuri accesibile în magazinul online menționat.

De curand cei de la www.parfumuriarabesti.ro au lansat Programul de Loialitate. 

Mecanismul de intrare in el este simplu: facand cumparaturi pe www.ParfumuriArabesti.ro, acumulezi puncte pentru fiecare achizitie, care se concretizeaza ulterior in reduceri de preturi.

Programul de puncte bonus a fost lansat mai 2018. Toate comenzile inregistrate si conturile create dupa aceasta data vor acumula puncte de loialitate.

Cand o comanda este plasata, valoarea totala a acesteia va fi utilizata pentru a calcula numarul de puncte acumulate. Acestea vor fi adaugate in contul tau ca si Puncte in asteptare.

Toate punctele in asteptare vor fi transferate catre Puncte disponibile, pe care le vei putea utiliza pe viitor, odata ce comanda ta curenta va fi confirmata, preluata si expediata/livrata.

In prezent, punctele de fidelitate expira in 90 de zile si pot fi acumulate pana in momentul in care decizi sa le utilizezi. 

Este necesar sa fii inregistrat si logat in contul tau pentru a putea vedea de cate puncte dispui. 

In prezent, pentru fiecare 15 lei cheltuit pe www.ParfumuriArabesti.ro vei primi 1 punct. 

Pentru fiecare 1 punct folosit in cosul de cumparaturi, vei primi 1  leu reducere. Astfel, pentru 50 puncte primesti 50 lei  reducere. 

Odata cu acumularea punctelor in contul tau, le poti transforma in reduceri de preturi la orice comanda plasata pe www.ParfumuriArabesti.ro

In "Contul Meu" ce se afla in partea dreapta/sus aveti gasi sectiunea "Puncte mele de loialitate", unde poti transforma punctele diponibile intr-un voucher, ce poate fi folosit la urmatoarea comanda.

În funcție de preferințe, clientii se pot orienta pe site-ul www.parfumuriarabesti.ro după esențe din cele puternice, respectiv care au la bază parfum de plante exotice sau diverse condimente, precum și după esențe ușoare. 

Acestea din urmă atrag prin parfumul reîmprospătat, specific în general florilor delicate. Toate acestea împreună au la bază ambra, specifică parfumurilor arăbești.
MAI POTI CITI