Pareri lapte de Cocos COCO ALOHA. Pret bun, calitate excelenta.

Băutura vegetală de cocos, COCO ALOHA, este prezentă pe rafturile magazinelor Carrefour, iar prețul acesteia este de 10.90 lei.

Lapte de cocos COCO ALOHA, parerea comentariilor de pe site-urile de recenzii, de pe grupurile si forumurile monitorizate.

1. Pareri Pozitive - 2,60
2. Pareri Negative- 0,90
3. Impresii neutre - 1,50

Emoţia parerilor referitoare la lapte de cocos COCO ALOHA
<5 = nu este probabil prezent
> 5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Surpriza - 0,58
Incredere - 0,55
pareri forum lapte de cocos coco aloha

Maresi Foodbroker, compania care comercializează încă din 1949 produse din categoriile: mic-dejun, bucătăria lumii, snack-uri și alimente de bază, lansează anul acesta pe piața din România varianta de 700 ml a laptelui de cocos, Coco Aloha.

Laptele de cocos este băutura perfectă atât pentru vegani și persoane cu intoleranță la lactoză, cât și pentru cei care își doresc un stil de viață sănătos.

Gustul bogat al laptelui de cocos se datorează faptului că acest fruct exotic conține grăsimi vegetale cu densitate foarte mare, având proprietăți nutritive și benefice sănătății.

Coco Aloha poate fi folosit zilnic în prepararea unor rețete delicioase (precum: ciocolată vegană, brioșe, clătite, budincă de orez, tort de banane cu glazură de ciocolată) dar și în diverse băuturi.

Coco Aloha este laptele care promite să ofere un gust deosebit, indiferent de alegerile culinare.

Maresi Foodbroker a introdus laptele de cocos și în alte preparate ale sale, precum Cappuccino ori băuturi cu fructe, încurajând consumul laptelui vegetal, toate aceste produse fiind lipsite de lactoză sau gluten.
MAI POTI CITI