Pareri CEREBRO FOCUS supliment cresterea memoriei. Info prospect, preturi nootropic natural.

Sa incercam sa ne facem o parere despre Cerebro Focus, un supliment natural pentru cresterea puterii de concentrare si a memoriei care la momentul analizei avea pretul de 27 lei in magazinul online www.bodybalance.ro

Suplimentul natural CEREBRO focus conține in compozitie extracte standardizate din plante medicinale care contribuie la circulația sangvină periferică normală, asociată cu performanța cognitivă și creșterea memoriei (Ginkgo biloba, Bacopa monnieri, Acid pantotenic) și micronutrienți cu rol de menținerea a funcționalității sistemului nervos (Vitamina B6, Vitamina B12).

Bacopa monnieri din compozitia Cerebro Focus este printre cele mai frecvent utilizate nootropice naturale cu efecte dovedite pentru stimularea memoriei, cognitiei şi sanatatea creierului.
cerebro focus pareri nootropic natural fara reteta

Bacopa monnieri este un ingredient important în multe preparate Ayurvedice, fiind considerată o plantă rasayana (rasa: ţesut primordial sau plasmă; yana: cale) şi se crede că previne îmbătrânirea, readuce tinereţea, previne boli, susţine o longevitate sănătoasă, viaţa, întăreşte creierul şi mintea.

Withania somnifera este o plantă cu o lungă istorie în medicina ayurvedică, având proprietățiadaptogene.

Plantele adaptogene reduc oboseala și cresc rezistența mentală și fizică, prin creșterea atenției, preciziei și rezistenței la stres.

Vitaminele din grupul B fac parte din grupul vitaminelor hidrosolubile și sunt responsabile pentru sănătatea generală.

Vitaminele din grupul B  sunt implicate în reglarea dispoziției, a sănătății funcției cognitive și a răspunsului la stres.

Ingrediente active compozitie CEREBRO FOCUS:
  • 200 mg Extract de Withania somnifera
  • 100 mg Extract de Bacopa monnieri
  • 85 mg Acetil-L-Carnitina
  • 40 mg Extract de Gingko biloba
  • 40 mg Acid-L-Ascorbic
  • 6 mg Acid pantotenic
  • 1,4 mg Vitamina B6
  • 0,0025 mg Vitamina B12

Ca si mod de administrare se iau 2 tablete de Cerebro Focus pe zi, dimineața sau cu 1 ora si jumatate înaintea începerii activității care necesită performanță.

Dacă activitatea respectivă durează mai mult de 4-5 ore, luați încă 1 capsulă Cerebro Focus la 4 ore după primele. 

NU depășiți 3 capsule de Cerebro Focus pe zi.

Cerebro Focus NU se recomandă a se administra copiilor cu vârsta sub 12 ani.
MAI POTI CITI