Pareri Access Financial Services IFN: Credite in rate, Credite integrate cu rambursare la maturitate.

Dacă aveți nevoie urgentă să vă îmbunătățiți fluxul de numerar pentru a vă susține și dezvolta afacerea, Access Financial Services- IFN SA vă propune una din facilitățile de creditare nebancara pe termen scurt, sub forma factoringului, a creditului tip scontare sau a creditului clasic.

Despre avantajele creditelor pe termen scurt oferite de Access Financial Services- IFN SAS vom incerca sa ne facem o parere in continuare.

Factoringul Access Financial Services - IFN reprezinta o modalitate flexibilă și rapidă de îmbunătățire a fluxului de numerar și de finanțare a capitalului de lucru de care are nevoie afacerea dumneavoastră.
Pareri forum creditul de care ai nevoie atunci cand ai nevoie
Creditele pe termen scurt Access Financial Services - IFN sunt soluția eficienta de finanțare pentru societățile comerciale care:
  1. Au nevoie urgentă de capital de lucru
  2. Doresc să ofere/ oferă clienților termene de plată mai lungi
  3. Nu dețin alte garanții în afară de propriile încasări din livrări de mărfuri, executări de lucrări și/ sau prestări de servicii 
  4. Sunt societăți mici sau mijlocii 
  5. Sunt firme înființate de curând 
  6. Doresc să fie judecate de finanțator dupa activitatea curenta și de perspectivă, nu dupa mărimea patrimoniului deținut
  7. Au o creștere rapidă a afacerilor sau activități sezoniere 
  8. Au acces insuficient la alte surse de finanțare
Suma maximă finanțată prin creditul Access Financial Services:
  • în funcție de cifra de afaceri și situațiile financiare ale clientului
  • în cazul facilităților de scontare: maximum 80% din valoarea efectelor de comerț supuse scontării

Moneda disponibilă pentru creditul rapid nebancar Access Financial Services: RON, EUR, USD

Perioada de acordare: Linii de credit/ plafoane de lucru: maximum 2 ani cu posibilitatea prelungirii după revizuirea situației financiare

Credite cu scadențe fixe: în funcție de natura proiectului

In cazul in care compania dumneavoastra este eligibila, Access Financial Services - IFN va emite o ofertă în maximum 24 de ore de la primirea tuturor documentelor solicitate, iar în maximum 24 de ore de la semnarea contractului de credit, fără birocrație și cu efort minim, veți putea avea acces la finanțare.
MAI POTI CITI