IMPRESII SIMURG INN HOTEL, AHMETCE TURCIA. Locul preferat la vedetelor: HALIT ERGENC, KIVANG TATLITUG.

Se spune despre provincia AHMETCE situata la tarmul MARII EGEE ca este locul pe care trebuie sa il vezi cel putin o data in viata.

Natura isi desfasoara in fata noastra  frumusetea desavarsita. La un loc poti vedea muntii, poti faci sarituri in apa, poti face plaja.

Este un loc atat de linistit ca iti este vine sa spui multumesc pentru ca... Cadru natural ce iti ofera o priveliste ce te lasa fara suflare mai ales la apus.

In cautarea unui loc binecuvantat si luxos vedete precum HALIT ERGENC nimeni altul decat SULTANUL ce ne-a vrajit, KIVANC TATLITUG si sotia frumoasa BASAR DIZEK, SERENAY SARIKAIA si multi altii vin la SIMURG INN in provincia AHMETCE.
Pareri SIMURG INN HOTEL, AHMETCE TURCIA

De curand superbul si profesionistul actor KIVANC TATLITUG si-a adus sotia BASK DIZER sa sarbatoreasca trei ani de casnicie.

Un cuplu minunat despre care proprietara a spus ca sunt oameni deosebiti, calzi, prietenosi departe de fitele unor vedete mofturoase.

Locul are un spatiu comun de luat masa frumos decorat. Cei care petrec zilele de vacanta aici ajung sa dezvolte simpatii ce se finalizeaza cu prietenii.

SIMURG INN este locul deosebit pentru petreceri, aniversari si nunti.

HOTELUL BOUTIQUE SIMURG INN ofera cele mai bune servicii iar camerele  sunt mobilate cu gust si beneficiaza de balcoane.

Mancarea este rafinata. Practic nu ai motive de nemultumire singurul lucru pe care il regreti este plecarea din acest loc minunat.

Cele  mai apropiate aeroporturi sunt: EDROMIT si MYTILENE.

SIMURG INN Hotelul boutique ofera doritorilor  servicii de transport de la si inspre aeroport.

Exista si servicii de spalatorie. La SIMURG INN te simti ca acasa asta daca ai o casa de lux.

Arhitectura este surprinzatoare si exista modalitati de a petrece timpul liber vizitand muzee iubitorii artei se vor simti minunat.

Vara este  cu adevarat spectaculos, toamna si primavara miraculos iar iarna e un taram de poveste.

Veti gasi relaxarea totala la piscina alaturi de jumatatea voastra si un pahar de vin sau sampanie.

Cinele devin romantice la lumina lumanarilor sau pur si simplu luna este cel mai minunat acceasoriu ce ti-ar putea aduce buna dispozitie.

ADRESA
AHMETCE KOY ICI YOLU NR. 2.
AYVACIK TURKEY 17860

Turcia are locuri care merita descoperite. In aceste locuri vacanta voastra se va transforma in MINUNAT.

Locul unde cu adevarat  te echilibrezi  iar natura este cel mai bun medicament.
MAI POTI CITI